hur man bygger en egen lastbil

hur man bygger en egen lastbil

Även om de flesta människor ser på lastbilar och likställa dem med praktiska utilitaristiska användningsområden som dragande timmer och hjälpa människor att flytta, en del människor ser på lastbilar och se mycket större möjlighet än bara dragande runt saker. Anpassa lastbilar är nästan lika populär som anpassa bilar. Det finns många olika vägar att gå om du anpassar en lastbil, från uppgradera motor och hjul, att installera ett helt nytt inre och målning av utsidan med en enstaka färg jobb

Du behöver:.
Socket set och spärrfunktion.
Specialty fordonsindustrin verktyg.


1.
Anpassa exteriör. Per definition, nästan alla anpassade lastbilar har en modifierad exteriör. Beroende på vilken stil du går för, kan du gå vild eller vistelse på den konservativa sidan. Det finns företag som gör stora organ byggsatser. Ett vanligt sätt att anpassa en truck är att få en anpassad färg jobb. Du kan också ta bort alla yttre trimma och raka objekt som dörrhandtagen för en renare utseende. Om det är en klassiker anpassad lastbil men kan du behålla Chrome för en retro look. Många ägare avsluta av utsidan med egen grafik som flammor eller ränder ner ytan på lastbilen.
2.
Installera anpassade hjul och däck. Komplettera den anpassade måla med större diameter och bredare hjul och däck. Lågprofildäcken på en lastbil kan ge ett mycket anpassad utseende. Det finns många, många olika hjul val att välja mellan också, bland annat krom, målade och polerade ytor liksom djupt fat, tredelade och andra stilar hjulet.
3.
Ändra upphävandet. Såvida du bygger en egen offroad-lastbil, i vilket fall du vill bibehålla en hög höjd för godkännande, kommer en sänkt fjädring Hjälp din egen lastbil titta delen. Detta kan uppnås på flera sätt. Du kan konvertera uppskov att använda coilover chocker och fjädrar för flera justerbarhet, eller så kan du installera sänkningsfjädrar. Du kan även konvertera upphävandet att använda krockkuddar, vilket gör att du kan verkligen uppnå en grund-skrapa markfrigång, annat varumärke för många egna lastbilar.
4.
Ändra inredningen. Inga anpassade lastbil är komplett utan någon typ av anpassad inredning. De flesta lastbilar kommer med säten, så att du kan ersätta dessa med ett par skålade säten för en riktig egen look. Du kan också bara ha det ursprungliga platser reupholstered av en butik som gör custom interiör arbete. Använda en ovanlig material som Alcantara (en form av ultrasuede) kommer att göra det ännu snyggare. Installera en anpassad matta kit, en eftermarknad ratt och pedaler eftermarknaden legering också.
5.
uppgraderar motorns prestanda. De flesta anpassade lastbilar är baserade på amerikanska märken, som brukar komma med kraftfulla och vridstarka V-8s redan. Modifiera dessa med ett fritt flöde avgaserna och rubriker, en större förgasare och andra bolt-on ändringar. Många anpassade lastbilar har även motor swappar, där den ursprungliga motorn ersätts av en betydligt mer kraftfull och större motor.


Relaterade artiklar


Hur tar jag bort fabriken radio från en 1984 Dodge Omni?
Hur gör jag koppla upp en DEH-45dh Pioneer CD-spelare?
hur du tar bort ett lager stereo från ett 2007 linkcoln Mark LT
Lägga till en srt-4 spoiler till en Dodge Neon
Hur konvertera en motor att köra på naturgas
hur man färgton en strålkastare
hur man programmerar HomeLink knappar i en Ford Expedition
Hur tar jag bort radion från en 1986 Ford F150 lastbil?
hur man målar lågor på bilar
platta rostfria avgassystemet tips