diy fyra poliga kablar verktyget släpvagn

diy fyra poliga kablar verktyget släpvagn

Lätta lastbilar och terrängbilar är ofta används för att bogsera bilar, båtar, husbilar eller släpvagnar last. I USA har många stater och lokala myndigheter har lagar som förbjuder bogsering av släpvagnar som saknar signal lampor och markörer sida. Eftersom de flesta vagnar som säljs i USA är förberett med dessa lampor, är det enda kravet att ansluta dessa trailers till en bil elsystem. Ägaren till en anpassad trailern kommer ofta väljer att skräddarsy tråd en släpvagn i händelse av att en släpvagn inte är förberett för att ansluta till en bil elsystem.

Du behöver:
fyrstifts släpvagn slut kabelnät
. Brown elektrisk tråd.
Green elektrisk tråd.
Vit elektrisk tråd.
Gul elektrisk tråd.
Splice Terminalanslutningarna.
Elektriska tång.
Crimp-stil ringkontakt.
Vänster blinkers /slutsignalen kärlet.
Höger blinkers /slutsignalen kärlet.
Positionsljuset kärl (2).
Skruvmejsel.
Galvaniserad metall skruvar.
Borra med diverse borr (tillval).


1.
Installera blinkers /svans kärl lampa till släpvagnen. Typiskt en släpvagn har förborrade hål där kärlen kommer att bulten till, om inte, borra ett hål i trailern per kärl och använda monteringsdetaljer (skruvar, låsbrickor, nötter, etc. ) som medföljer kärl för att installera till släpvagnen. Installera kärl positionsljus på samma sätt, en på vardera sidan av släpvagnen.
2.
Skär en längd på grön tråd som sträcker sig från släpet bollen kontakten till höger sväng signal uttag. Använda en koppling skarv terminal, skarva den gröna ledningen med blinkers ledaren. Klipp ut en längd av gul tråd som sträcker sig från släpet bollen till vänster sväng kärlet. Skarva den gula sladden till vänster blinkers ledaren.
3.
Skär en längd på vit tråd som sträcker sig från släpet bollen kontakten till främre delen av släpvagnens ram. Skala 1 /2 tum av isoleringen från ena änden av kabeln, och placera ringkontakt över den skalade ändan. Crimp ringen terminalen till tråd. Placera en metall skruven i hålet i ringen terminalen.Om det finns en förborrade hålet i framsidan av släpvagnens ram, placera skruven i hålet och dra åt skruven som håller fast kabelskon till släpet ramen. Om ingen hål existerar, borra ett litet hål i främre delen av släpvagnens ram, och för in skruven som ovan
4
Skär fyra längder på brun tråd:. . Ett tillräckligt länge för att nå från trailern bollen kontakten till vänster slutsignalen ett sträcker sig från släpet bollen kontakten till höger slutsignalen ett sträcker sig från släpet bollen kontakten till vänster sidomarkeringslykta kärlet och ett sträcker sig från släpet bollen kontakten till höger-sidomarkeringslykta kärl.
5.
Splice varje slutsignalen kärl ledaren av sin respektive brun kabel. Skarv Varje positionsljus ledaren till sina respektive brun tråd.
6.
Splice alla fyra bruna släpvagn ledningar till den bruna ledningen på släpvagnen selen. Skarva den gula trailern kabeln till den gula selen tråd, den gröna sele kabeln till den gröna trailern tråd, och den vita släpvagn kabeln till den vita selen tråd.


Relaterade artiklar


hur du kör dvd-spelare monitorer för en bil
hur du ansluter två RCA-ingångar tillsammans på en bil amp
kan du sätta en Cheva motor i en Mercury Cougar?
anpassade exotiska marken effekter
Hur aktiverar jag ett system sienna larm?
hur du ändrar avgas ljudet
Kalifornien motor swap lagar
monteringsanvisningar en tunga kylare transmissionsolja
hur man sätter Färgtoning på en Dodge Intrepid es
Acura RSX marken effekter