Hur beställer jag en nyckel för min bil?

Hur beställer jag en nyckel för min bil?

Bilnycklarna kan vara lätt att tappa bort och svårt att hitta, speciellt om du har bråttom. De flesta fordonsägare har en nyckel och nyckelbricka till sin bil och lämnar dem förvrängs till en lösning när detta sker. För att undvika en sådan situation, beställa en extra uppsättning nycklar och placera dem i säkert läge. På så vis kan du spara tid och pengar, samtidigt som man förhindrar stress

Du behöver:.
Fordonsregistrering eller information


1
Leta ditt fordon. . anmälningsblankett. Din anmälan innehåller bilens år, märke, modell och chassinumret, även känd som ditt VIN-nummer. Om du har låst din nycklar i bilen eller din Keyless fjärrenhet, känd som en nyckelbricka, bryts och du inte kan öppna din bil, skriv din information om bilen ner på ett papper. Inkludera ditt VIN-nummer, de flesta bilar tillverkade efter 1969, är det VIN synlig genom vindrutan och ligger på förarsidan instrumentpanelen. Du kommer att behöva denna information för att beställa nycklar till din bil.
2.
Besök bilfirma där bilen köptes eller en lokal återförsäljare. Fråga beställning om en ersättning nyckel eller en ny nyckel till din bil. Återförsäljaren kommer att behöva se din anmälan att få den information som behövs för att producera nyckeln. I de flesta fall kommer en ny nyckel skäras och programmeras för dig, om det behövs, precis där på generalagenten. Kostnaden för tjänsten kommer att variera, beroende på din hemort. För att rätt program din nya nyckel kan du behöva sätta alla befintliga nycklar med dig till generalagenten.
3.
Kontakta en ansedd låssmed i ditt område. Förse låssmeden din information om bilen, inklusive ditt VIN-nummer, som används som en kod för att korrekt skära din nyckel. Låssmeder kan programmera många nycklar och nyckelbrickor precis som en återförsäljare kan, för en bråkdel av priset. Testa dina nycklar innan du lämnar låssmed butik för att se dina nycklar fungerar.
4.
Sök på nätet efter en pålitlig bil nyckel återförsäljare, som säljer både äkta fabrik nycklar eller eftermarknaden nycklar. För att beställa online, måste du ange ditt fordons information. Du kan köpa en tomt nyckel, vilket kan vidtas för att en låssmed eller återförsäljare att skäras och programmeras. Vissa online återförsäljare kan klippa nycklar om en elektronisk nyckel kod, som kan ha fått till dig vid inköp av fordon.


Relaterade artiklar


hästkrafter specifikationer för huvuden Edelbrock rpm på 360 la motorer
hur man installerar dubbar arp huvudet
avgaser wrap förmåner
ska jag få måla skydd från återförsäljare?
Hur ändrar jag cd-spelaren i en 2004 chevy satsning?
hur man byter glödlampa på en Volvo 850
hur man återställer frekvensen på en fjärrstyrning för en bil
hur man använder handsfree-samtal på en bilstereo
hur man spelar Pandora via en bilstereo
hur man programmerar prestige Keyless fjärrkontroller