vad är ziebart rostskydd?

vad är ziebart rostskydd?

Ziebart International Corp. specializes i bil rostskydd och utseende-och räddningsverksamhet. Baserat i Troy, Michigan, den har mer än 400 platser världen över. Företaget grundades 1959 i Detroit av Kurt Ziebart, som sökte för att kommersialisera en särskild behandling han hade utvecklats för att bekämpa rost i bilkarosser. Det började lägga butiker genom franchising i 1970, och utvidgas till andra områden av auto utseende skydd 1989. År 1994 köpte företaget av dess anställda. Ziebart patenterade sitt rostskydd föreningar och inte avslöjar formler.

Du behöver:
Borra
. 1/4-tums borr.
Måttband.
Insexnyckel.
Slutrör huvudet.

Rostskydd Process

Ziebart förbereder bil eller lätt lastbil för rostskydd processen genom makt tvätta bilens undersida och låta det torka. För begagnade fordon, tekniker tillämpa en rost-stopp primer till all rost-kritiska områden. Ziebart sa att det har en databas av rost-liggande områden på mer än 800 bilmärken och modeller.

Tillämpa Sealer

När bilen har tagits fram, gäller Ziebart dess underrede sealer att alla strukturella underredet metall blockera luft, vatten och salt från att nå stål. Tekniker använder speciellt utvecklade spray trollstavar för att få in alla karossdelar, borra hål vid behov, och tillämpa de sealer bilplåt till kritiska områden för att stänga ute de frätande ämnen. De kopplas alla hål de gjort med distinkt varumärkesskyddade kropp pluggar.

Tätning Måste Cure

fogmassa kräver minst 48 timmar att bota, men bilen kan köras direkt efter behandlingen. Den rostskydd föreningar har också en doft som försvinner i cirka fem dagar. Bilen kan tvättas efter 30 dagar.

årliga inspektioner

Ziebart garanterar att bilarna det behandlar kommer aldrig lida rost-through, men garantin kräver personbilar och lätta lastbilar ägare för att anpassa sina bilar till Ziebart om en årlig inspektörerna. Ziebart alla defekter i beläggningen genom att tillämpa mer tätningsmedel. Garantin kan överföras till en ny ägare.

Rust-benägen Regioner

Enligt Ziebart, mest rost-områden som ofta drabbas av USA är längs Atlanten och Mexikanska Kuster och de stater som omger de stora sjöarna. Dessa områden, säger Ziebart, har fuktig luft, vatten, kemikalier väg och industriella föroreningar som kombinerar i en obeveklig frätande angrepp på auto organ stål.


Relaterade artiklar


Hur kontrollerar jag en ålder av Yokohama däck?
hur man byter Extraljus med gula lampor dimljus
vad är RMS-effekt i högtalarna?
hur man programmerar Keyless fjärrkontroller för en Jeep Grand Cherokee
Hur tar jag bort det Subaru Forester fabriken cd-spelare?
Hur ansluter jag en iPod classic till en 2005 BMW?
hur man byter en cd-spelare i en BMW M3
hur man programmerar Nissan 2002 Keyless fjärrkontroller
hur man målar bränsletankar
Suzuki självkänsla marken effekter