riktningar för att göra sub lådor

riktningar för att göra sub lådor

En subwoofer låda är utformad för att rymma en subwoofer. Dessa högtalare är större än normalt bilens högtalare och kräver ett robust, precisions byggd låda. När du gör en subwoofer låda, är det viktigt att bygga det specifikt för en viss subwoofer. Subwoofers finns i en mängd olika diametrar och djup och kräver olika volymer storlek rutan. Installerar en subwoofer i en låda med fel volym kan resultera i minskad prestanda och ljudkvalitet
1.
Beräkna storleken på baslåda. Se tillverkarens bruksanvisning för din subwoofer att bestämma diameter, djup, och krävde subwooferbox volym. Använd denna information i en baslåda miniräknare. Dessa räknare skapa dimensioner som kan användas för att mäta och minska de sex sidorna av en subwoofer låda. En gratis baslåda Calculator är tillgängliga online på De 12 Volt, en bil audio webbplats.
2.
Skär sex sidor baslåda med dimensioner från baslåda räknaren. Märk varje sida efter det är styckat.
3.
Skär hål för subwoofern och terminal kopp. Rita en cirkel som är diametern på subwoofern i mitten av frontpanelen med hjälp av en kompass. Rita också en öppning för terminalen cup i mitten av den bakre panelen. Klipp båda dessa hål med en sticksåg.
4.
Anslut alla sex sidorna av lådan och fäst ihop med tre 2-tums skruvar längs varje söm. Förborra hål först och tillämpa timmermans lim för att lederna i subwooferbox.
5.
Täta insidan av baslåda med en tub silikon fogtätning. Låt silikon fogtätning torka i minst 24 timmar.


Relaterade artiklar


hur du designa din egen kropp kit på en dator
vad är avstämda porten tändning?
hur du ställer in klockradion i 1995 chevy Korsika
hur man sprayfärg en bil panel
hur man väljer ersättningsdäck motorcykel
hur man kommer åt främre högtalarna i en 1995 cougar
hur man programmerar fjärrkontrollen post för en 2001 Chevrolet
OnStar: hur stänga av den
Hur installerar jag jeep högtalare?
hur man färgton en strålkastare