hur man kan öka hästkrafter på en V6 mustang

hur man kan öka hästkrafter på en V6 mustang

Ford Mustang var en av de första populära muskel bilar på 1960-talet. Under åren har karosseriform har utvecklats men själen i bilen har förblivit densamma. Vissa ägare av V6 Mustangs känner att deras bilar är underdimensionerad i förhållande till V8-versionen. Det finns några enkla bolt-on ändringar du kan installera på din V6 Mustang att släppa ut mer hästkrafter och ger den kraft som behövs för att konkurrera med hästkrafter från V8

Du behöver:. .
Aftermarket avgassystem
Kall luft intag.
Aftermarket ecu chip.
Ljusare remskivor.


1.
Tillbaka fabriken avgassystemet, vilket kraftigt begränsar makten potential. En eftermarknad avgassystem kommer att ha större rör, vilket gör att motorn för att driva ut avgaserna effektivare.
2.
Installera en kall luftintaget. Byte av fabriken box luftintaget och installera en eftermarknad CAI gör att motorn andas bättre vilket ger en mer hästkrafter. En kall luftintag flyttar luftfiltret i hjulet väl gör det möjligt att suga i ren kall luft, till skillnad från det bestånd luft boxen som ligger i motorrummet och kan suga i varm luft från motorn.
3.
tillbaka OEM ecu chip med eftermarknad ecu chip. Från fabriken har ett lager V6 Mustang trimmad konservativt bränsle och tändning kurvor. En eftermarknad datachip kommer att ge dig möjligheten att frigöra den konservativa melodi från fabriken och skapa en anpassad melodi för motorn som ger mer hästkrafter.
4.
Installera lättade remskivor. Ljusare remskivor minska dra på bälten ansluten till motorn, som kommer att frigöra lite extra hästkrafter.


Relaterade artiklar


hur man gör en sn95 mustang handtag bättre
hur man programmerar fjärrkontrollen post för en 2001 Chevrolet
hur man programmerar en programmerbar cd-spelare
bör jag byta min vindrutetorkare med ett blad eller påfyllning?
om BMW motorcyklar
propan motortrimning tips
hur måla aluminiumhjul
hur man målar hjulen svart
bil hjul specifikationer
hur man bygger en Cheva turbomotor