hur man installerar ett hjul momo styrning på en Nissan 240SX

hur man installerar ett hjul momo styrning på en Nissan 240SX

En gemensam uppgradering för många bilentusiaster ersätter ratten med ett mindre eftermarknaden ratten som en från MOMO. En mindre diameter, ergonomiskt utformade hjul gör körningen så mycket roligare och kan göra bilen lättare att kontrollera under sportig körning. Kom dock ihåg att på en bil som en Nissan 240SX, som ersätter hjulet lager styrning med en eftermarknad hjul kommer att resultera i avlägsnandet av krockkudden i ratten och kommer också att stänga av farthållaren

Du behöver:
Socket set och spärrfunktion.
T-50 Torx bit.
MOMO ratten.
MOMO nav adapter för 240SX.


1.
Koppla bort den negativa polen på batteriet och låta bilen stå i 15 till 30 minuter för att inaktivera krockkudden. Ta bort plastkåpan på vänster sida om ratten. Ta bort cruise-kontrollen på höger sida. Lossa och ta bort Torx skruvarna från sidan och sedan försiktigt bort krockkudden.
2.
Kontrollera att hjulet är riktad rakt fram. Ta bort de större centrum bulten som håller hjulet på navet med en hylsa och spärrskaft. Dra hjulet och ta bort det kabelnät som går till baksidan av det. Ta bort den spiralformade pjäs som rutter kabelnätet till hjulet. Stoppa in kablarna ur vägen så de syns inte när det nya hjulet är installerad.
3.
Bulta MOMO ratten ratten nav adaptern med den medföljande Allen bultarna . Skjut ratten och nav på rattstången, se till att hjulet är riktad rakt fram. Installera stor center muttern och dra åt. Anslut kabeln för horn i fästet på MOMO horn knappen. Installera horn knappen genom att trycka den på plats.


Relaterade artiklar


hur man ansluta en iPod till en miata MX5 Bose system
hur man installerar en bilstereo i en 93 mazda skyddsling
hur man installerar motorvägen barer på motorcyklar
effekterna av kväve på däck
hur man programmerar en Keyless fjärrkontroll för ett rx-8
Hur kontrollerar jag en ålder av Yokohama däck?
hur man bygger ett rack cykeln tak
hur man programmerar en Infiniti nyckelbrickan
hur man bygger ett litet block chevy om makten
hur man återställer fjärrstyrning i en 2005 F250