hur man installerar en diesel K & N filter

hur man installerar en diesel K & N filter

K N tillverkare ett brett sortiment av luftfilter element, däribland några för dieselmotorer. Dessa filter kan mer luft i motorn, och kan bidra till att förbättra hästkrafter samt miles per gallon. Dessa filter är utformade för att installera och enkelt kan sätta i systemet i under 15 minuter. I detta fall är projektet fordon från 2005 Chevrolet Silverado 2500 HD med 6. 6l dieselmotor, men processen är liknande för andra dieselfordon samt

Du behöver:.
1/4-tums Ratchet och uttag set.
K N byte filter kit.


1.
Pop huven. Leta upp luftfilter fenderwell. Lossa skruven som håller luften rutan tillsammans med 1/4-tums Ratchet och uttag. Lyft locket upp och ta bort fabriken luftfiltret.
2.
Applicera ett tunt lager av fett som kommer med kitet till röret mellan luft box och intaget. Leta reda på "Låst" och "upplåst" markeringar på filtret, leta då klacken längst ner i luftfilterboxen. Sätt K N filter i luften rutan så att "låsas upp" märkning pekar uppåt.
3.
Tryck K N filter i luften rutan för hand tills den låses på plats. Vrid filtret i en bostad i en medsols rörelse så att filtret nu lyder "låst. " Sätt på locket ner över luftfiltret och skruva fast det med de 1/4-tums Ratchet och uttag.


Relaterade artiklar


DIY: Spraya eller pensla-på sängen liner
hur du ansluter datorn MP3-ljud till bilradion
hur man målar trumbromsar
hur du kan få rubriker på en Cheva nyck klassiker
hur man installerar kall luftintaget på en 2000 Ford F-150
tips om rengöring krom på Harley-Davidson motorcyklar
hur man målar skogsmark camo på ett fordon
sida exit avgassystem tips
hur man återställer 1997 miata radion
Suzuki självkänsla marken effekter