hur man gör en v6 mustang snabbare

hur man gör en v6 mustang snabbare

Mustang är en av USA: s favorit muskel bilar och har i flera år, även i mindre kraftfulla V6 form. Men trots att de har mindre makt än sin V8-drivna Mustang syskon, är Mustang V6 fortfarande en fantastisk bil. Det finns också flera sätt att gå för att få mer fart från en av dessa bilar, inklusive uppgraderingar till motorn, avgassystem och fjädring

Du behöver:.
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
. Specialty fordonsindustrin verktyg.


1.
Installera en mer fritt flöde avgaserna. Beståndet avgassystemet på en Mustang är relativt restriktiv, så en av de första förändringarna ägarna i jakt på mer makt att göra är att installera en större diameter avgaser. Du kan antingen köpa ett avgassystem och rubriken från ett företag som säljer trimdelar eller har ett avgassystem butik installera en prestanda avgassystem.
2.
Byt luften låda med en kall luftintag . Beståndet intag på en Mustang V6 låter en begränsad mängd luft i motorn, medan en kall luftintaget kommer att ge motorn med all luft den behöver. Ju mer luft motorn kan få, desto mer ström kan göra. Plus, en kall luftintag låter bra. Installera en kall luftintaget är i allmänhet ganska lätt och innebär att ta bort rutan lager luften och sedan bultning på den nya luftintag.
3.
ha motorn dator omprogrammeras. En föreställning ecu kommer att kalibrera hur mycket luft, bränsle och gnista motorn tar emot och hjälper det att göra mer makt. Denna ändring bör utföras av en butik förtrogen med att modifiera bilelektronik.
4.
Installera en bättre fjädring. Som ursprungligen hade utrustats har Mustang V6 en ganska plysch suspension, vilket är bra för komfort, men inte så bra för hastighet. Ta bort lager fjädrar och chocker och installera styvare, lägre fjädrar och justerbara prestanda chocker som gör att din Mustang till hörn snabbare. Kom ihåg, en snabb bil är inte bara snabbt i en rak linje men snabbt runt hörn också.
5.
Tillbaka beståndet hjul och däck med en prestanda hjul och däck paket. En större uppsättning hjul gör att du kan installera vidare, segare däck för bättre hantering och grepp. För att göra detta till en enkel process, helt enkelt för hjulen som du vill med däcken redan installerat. Enkelt jack upp din Mustang med en domkraft och installera nya hjul och däck.
6.
Lindra dem. Allt snabbare är inte bara en funktion av att lägga kraft men är också en funktion av vikt, närmare bestämt en brist på sådan. Även om du vill behålla din Mustang användbara för gatan (om det är en racerbil) kan du installera lättare eftermarknaden sportstolar i stället för de tunga lager platser. Om du vill verkligen få extrema, ta bort baksätet, dra ut lager mattor och ljuddämpande och installera en ljusare matta kit består av tunnare mattor.


Relaterade artiklar


hur man uppgraderar högtalarna i en Honda Odyssey
hur man installerar en 2nd bilbatteri
avgassystem tips för anpassade skåpbilar
Silverado krom avgassystem tips
Hur byter jag hjul på en 330i?
hur du ställer klockan på Kenwood KDC mp335 bilradion
kedjedrift vs axeldriven motorcyklar
hur man installerar Bluetooth i en 2009 skogvaktare
hur du ändrar galler på en 1998 m3
hur park och lagra din gas skotrar för vintern