hur man bygger en sub låda för en lastbil

hur man bygger en sub låda för en lastbil

Bygga en sub box för en pickup är ofta en svår uppgift. Till skillnad från bil koffertar, har bilar mycket begränsade utrymme för en subwoofer låda. Baslådor för lastbilar tenderar att vara tunna, höga och breda. Även om en lång, smal och bred baslåda är lämplig, måste den byggas med en viss inre volym till ordentligt rymma en subwoofer. Om den inre volymen på en baslåda är för liten eller för stor, kommer utförandet av subwoofern lider

Du behöver:. .
Subwoofer
Måttband.
3/4-inch torrtillverkade fiberboard.
Jigsaw.
Penna.
Terminal kopp.
Kompass.
Carpenters lim.
Drill.
Skruvmejsel.
2-tums skruvar.
Silikon Drevning.
Papper.


1.
Mät plats i lastbilen som subwoofern boxen kommer att installeras. Baslådor normalt installeras mellan sätena och den bakre väggen i hytten.
2.
Beräkna storlek och mått baslåda. Använda en miniräknare baslåda, finns på 12 Volt hemsida, och för in värdena för diameter subwoofer, djup av subwoofern, och erforderliga volymen för subwoofern rutan. Dessa värden kan hittas i tillverkarens manual på subwoofern. Justera värdena för baslåda räknaren beroende på storleken begränsningar av lastbilen.
3.
Klipp ut och märka de sex sidorna till subwoofern rutan. Dessutom drar subwoofern hålet med hjälp av en kompass placeras i mitten av frontpanelen. Subwoofern hål bör diametern på subwoofern. Rita hålet för terminalen kopp på baksidan. Skär ut hålen med en sticksåg.
4.
Fäst alla sex sidor av baslåda ihop med 2-tums skruvar. Förborra tre hål längs varje söm och lägga timmermans lim i sömmarna för att öka styrkan på subwoofern rutan. När rutan är tillsammans, täta insidan av subwoofern box med silikon fogtätning. Detta Drevning bör placeras längs varje söm på subwoofern rutan och torka i 24 timmar.


Relaterade artiklar


hur man återställer en utforskare nyckelbricka
hur man målar lågor på bilar
hur man programmerar en 1998 sierra fjärrstyrning
hur man programmerar en ny nyckel toyota corolla
cd-spelare installation i en 98 Ford Taurus
Avinstallera ett superchip i en ’97 expedition
hur du uppgraderar bilstereon i en Kia rondo
hur man tillämpar en vinyl design på Grand Am GT
hur fartyget fälgar och däck
Hur tar jag bort en Stickat CD från en Kia Sportage?