hur man bygger en kicker sub låda

hur man bygger en kicker sub låda

En subwoofer låda är konstruerad för att hålla en subwoofer och förbättra ljudkvaliteten och volymen. Kicker subwoofer kräver en viss storlek låda för maximal prestanda. Bygga en låda för att rymma Kicker subwoofer är en enkel uppgift, men lite tidskrävande. Men att bygga en subwoofer låda är mycket billigare än att köpa en

Du behöver:.
Kicker subwoofer
. Måttband.
3/4-inch torrtillverkade fiberboard.
Jigsaw.
Penna.
Terminal kopp.
Kompass.
Carpenters lim.
Drill.
Skruvmejsel.
2-tums skruvar.
Papper.
Silikon Drevning.
Dator.
Tillgång till Internet.


1.
Beräkna mått baslåda med tillverkaren lämnat information och en baslåda miniräknare. Storleken på rutan beror på diameter, djup och interiör krav volymen på subwoofern. Se tillverkarens bruksanvisning för Kicker subwoofer för dessa värden. Mata in siffrorna i baslåda miniräknare som kan hittas på 12 volts bilstereo hemsida.
2.
Klipp ut sidorna av boxen tillsammans med subwoofern hålet och terminal kopp hål. Efter varje bit kapas, märka den del av subwoofern box som det kommer att göra upp. Att skära subwoofern hålet, placera en kompass i mitten av frontpanelen. Rita en diameter som motsvarar diametern på Kicker subwoofer och skär ut med sticksåg. Rita konturerna av terminalen Cup på baksidan och ta bort med en sticksåg också.
3.
Fast alla sex sidor i boxen tillsammans. Förborra tre hål längs varje söm. Applicera timmermans lim för att lederna i lådan och fäst ihop med tre 2-tums skruvar. Fäst ändarna koppen på baksidan av lådan med hjälp av skruvar också.
4.
Tillslut subwoofer låda med en sträng silikon. Silikon Drevning bör tillämpas på varje interiör söm för att skapa en lufttät tätning. Låt rutan för att torka i minst 24 timmar.


Relaterade artiklar


hur man byter radion i en 2001 volvo s80
typer av klämmor bil slang
Hur spelar jag en iPod på en Sony CDX-GT620U?
hur matcha subs till ampere
Hur ansluter jag en iPod till en Kenwood DPX-4020?
hur man programmerar en Keyless post för en Ford Taurus
hur man målar phantom spöke eld på din bil
nyckellösa fjärrprogrammerar instruktioner för en 1993 Buick Roadmaster
Harley ljuddämpare tips
hur du anpassar en m3