hur man använder Bondo att göra baslådor

hur man använder Bondo att göra baslådor

När du gör baslådor, speciellt glasfiber sådana, brister och ojämnheter är oundvikliga. Använda Bondo och andra typer av organ spackel för att täcka dessa fläckar kan göra en baslåda ser mer professionell när den är klar och målade. För att använda Bondo på en glasfiber baslåda, se till att glasfiber helt torkas först. Smörj också Bondo i ett väl ventilerat område, och använda gummihandskar, eftersom det är en kemisk

Du behöver:. .
Gummihandskar
Bondo.
Popsicle pinnar.
Paper Cup.
1-tums spackelspade.
Glasfiber baslåda.
Kurs sandpapper.
Fine sandpapper.


1.
Blanda ihop Bondo eller organet spackel per anvisningarna på paketet. Det finns flera typer och märken av kroppen spackel, alla med sin egen blandning riktningar. Eftersom Bondo torkar ganska snabbt, det är bäst att arbeta i små serier. Det är ofta lättare att blanda kroppen fyllmedel i en disponibel papper kopp med Popsicle pinnar. När torkar kroppen spackel, kasta bort koppen och Popsicle pinnar.
2.
Fördela Bondo eller organet spackel över ofullkomlighet i subwoofern rutan med hjälp av en spackel. Kontrollera att det finns något mer Bondo än vad som behövs för att fylla i ofullkomlighet, eftersom det kommer att slipas i nästa steg. Försök också att jämna kroppen filler så mycket som möjligt, för att göra slipning lättare. Body fyllmedel kan användas för att täcka skruvhål, sprickor i glasfiber, fördjupningar och små hål.
3.
Smooth ner Bondo med sandpapper när det har torkat. Även olika typer av organ fyllmedel torr i olika lång tid är det oftast redo för slipning i en timme. Börja med de grövre sandpapper och slipa ytan tills den är ganska mjuk. Växla till fint sandpapper för att jämna ut Bondo helt.


Relaterade artiklar


hur du installerar en radio i ett 1990 Geo Prizm
hur man gör de bakre högtalarna i bilen låter bättre
Hur tar jag bort på radio i en 2001 GMC Yukon SLT?
Hur anpassar jag Lancer Evolution?
hur man återställer fjärrstyrning på en Ford
hur du redigerar en Honda Civic coupe
hur gör jag konvertera en 350 small block från carburated till sprutas bränslet?
hur man kan begränsa en högljudd avgassystem
hur man programmerar Keyless posten för 2000 Silverado
hur du gör din egen rack bil ski