hur du tar bort radion i en 2007 chevy lavin

hur du tar bort radion i en 2007 chevy lavin

Beståndet stereo i en 2007 Chevrolet Avalanche haft många olika anpassade funktioner, med tillgängliga navigation, satellitradio och mycket mer. Sedan 2007, iPod kontakter och in-dash DVD-spelare har blivit populära alternativ i eftermarknaden stereo, som kan installeras i din Avalanche också. Detta kan ge ett mervärde till lastbilen, plus att de lagt till funktioner för dig

Du behöver:. .
Panel-borttagningsverktyg
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats.


1.
Placera panelen-borttagningsverktyget under bezel som går runt radion mellan instrumentbrädan och ramen om sig själv under kontrollerat klimat. Skjut panelen verktyget ner till gratis klippen som håller på ramen på plats. Dra bezel bort instrumentbrädan för hand.
2.
Ta bort de två klimat-kontroll aggregatet från instrumentpanelen med hjälp av Ratchet och Hylsnyckelsats. Lyft panelerna borta från instrumentbrädan och koppla ur selar som anslutits till dem med händerna.
3.
Bort de fyra skruvarna som håller stereo på instrumentbrädan med hjälp av Ratchet och uttaget. Skjut stereo ur instrumentbrädan. Koppla bort antennen sladden från baksidan av stereon samt kabelnätet.


Relaterade artiklar


hur du ansluter Sirius i en bilradio
hur man tråd en eftermarknad stereo till en Lexus IS300
hur man tråd en Sony bilstereo i en 1993 toyota corolla
Toyota Camry högtalare avlägsnande
Vilken typ av olja gör motorcyklar använda?
bilradion riktningar
Hur installerar jag subwoofers i en 2004 Jeep Liberty?
vad är innebörden av begreppet flash pälsen i auto målning?
hur man programmerar en BMW 330 garage öppnare
hur du ansluter min XM Radio i min bil