hur du tar bort en 1992 Camaro RS inre dörrhandtag

hur du tar bort en 1992 Camaro RS inre dörrhandtag

Den inre dörrhandtagen på en 1992 Camaro RS håller lås makt dörren och justeringar spegeln. För att dessa handtagen skall avlägsnas måste de tas bort dörrpanelerna. Du kan behöva ta bort en dörr panel och ett dörrhandtag, om till exempel bilens raster sidoruta. Handtagen är inte svårt att ta bort, men de kräver några speciella verktyg för att tas bort korrekt

Du behöver:. .
Torx-head uppsättning drivrutiner
Tång.
Tunn skruvmejsel.
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats.


1.
Öppna dörren. Ta bort de två skruvarna som håller strömbrytaren dörrlåset till panelen, med hjälp av en T-15 Torx-head föraren. Dessa är de två skruvarna närmast handtaget själv, som de andra två är plast falska skruvar. Dra ut låset stänga panelen. Använd tång för att tvinnas plasten kontakten på baksidan av växeln, dra ut selen och ställa omkopplaren åt sidan.
2.
Ta bort de tre Torx-skruvar som håller fast dörrhandtaget montering dörrpanelen. Två är på yttre kanten av handtaget på den bakre delen av handtaget. Den andra är i håligheten kvar av makt dörrlås strömbrytare.
3.
Bort de två skruvarna på den främre kanten av handtaget församling. Dessa är inte de två plast skruvar närmast dörren sylt, men de kommande två inåt.
4.
Placera bladet på platt skruvmejsel mellan dörren lås och själva panelen . Dra låset ut från dörren panelen, så att det är fritt från kopplingen innanför dörren. Skjut låset ur dörren handtagsmekanismen. Dra plasten trimma bort dörrpanelen och ställ den åt sidan. Skruva loss inre dörrhandtagen från dörren, med 3/8-tums Ratchet och uttag, koppla sedan bort kopplingen, med platt skruvmejsel.


Relaterade artiklar


hur tråd flera ohms subwoofers
Hur tar jag bort tillbaka glas i en 1995 Ford Ranger?
den bästa fälgar för vintern
hur man skär hjulhusen
Hur installerar jag en 6 CD-spelaren i en 2004 Ford Escape?
hur man gör en street racing bil
Hur gör jag körsträcka öka bränsle på en ford 460 motor?
hur man kan förbättra en bils ljudsystem
hur man fixar skotrar på väg
Hur tar jag bort en radio i ett 1994 Dodge Caravan?