hur du tar bort dekalen lim från glas

hur du tar bort dekalen lim från glas

Det brukade vara vanligt att hitta klistermärken slog på den bakre stötfångare, men när stötfångare började komma ut i fabriken med en målad yta, började folk att placera klistermärken på glaset istället. Klistermärken lämna typiskt en limrester på glasytan, som du kan ta bort

Du behöver:. .
Rak rakblad
Rengöringsmedel för glas.
Microfiber handdukar.


1.
Placera rakbladet på ytan av glaset och ställa in den på en skarp vinkel, mellan 15 och 45 grader från glasytan. Tryck bladet mot klistermärke. Skrapa glaset med kniven tills dekalen är avstängd av glaset helt och hållet.
2.
Spray ner glaset med fönsterputsmedel. Skrapa vindrutan med kniven igen, gå över samma yta där klistermärket var i steg 1. Limma bör börja upp bollen på bladet, så rengöra den noggrant om man bygger upp alltför mycket.
3.
Torka av fönsterputsmedel bort av glas med hjälp av microfiber handduk. Titta ner på sidan av fönstret, tittar in reflektioner för att se om du kan upptäcka något mer lim. Om så är fallet, upprepa steg 2. Annars spraya fönstret med fönsterputsmedel igen, torka sedan ner fönstret med microfiber handduk en sista gång.


Relaterade artiklar


vilka fordon behöver snökedjor
Hur tar jag bort en alpin bilradion?
Hur tar jag bort en 2001 radio Ford Ranger?
hur man kan förlänga batterikablarna
hur man programmerar en lavin nyckelbricka
Hur installerar jag stänkskydd på en BMW 3-serie?
hur du tar bort en Citroen Saxo radio bil
hur du monterar fjäderben hängslen på en BMW 330
Toyota Camry högtalare avlägsnande
instruktioner för en ford fordon programmerbar garageportöppnaren