hur du anpassar en VW skåpbil

hur du anpassar en VW skåpbil

Oavsett om du kör en Volkswagen van av 1950-talet eller den moderna VW van, kan varje anpassas med unika stilar. Du kan anpassa van utsida med unika färg färger och prestanda delar, såsom fälgar och krom avgassystem tips, eller uppgradera inredning med en upprörande ljudsystem. Från färg till högtalare, dessa skåpbilar har oändliga möjligheter när det gäller anpassning

Du behöver:. .
Auto tvätt
Svamp.
Handduk.
Dekaler.
Härskare.
Rörtång.
Hydraulisk domkraft.
Fälgar.
Chrome avgassystem tips.
Phillips skruvmejsel.
Spray nyans.
Platt skruvmejsel.
Högtalare.
Chrome Växelspaksknopp.

Exteriör Anpassning


1.
Rengör van utsida med hjälp av automatisk tvätt och en svamp. Torka bort allt smuts på de viktigaste karosseridelar. Torka av utsidan med en handduk.
2.
Applicera dekaler, med hjälp av en liten mängd vatten och diskmedel på varje dekal för att förhindra den från att fastna i en plats på van vid ett misstag görs. Placera dekaler i önskade platser. Använd linjal för att mäta dekaler på varje sida av van för att säkerställa korrekt avstånd. Tryck på varje dekal ordentligt på utsidan och låt den torka.
3.
Ta bort lager hjulen med en rörtång, öka din van med en hydraulisk domkraft för att underlätta avlägsnandet. Sätt på en ny uppsättning fälgar (med däck som redan finns på dem) en i taget. Sätt muttrarna tillbaka på varje hjul med för hand. Släpp van tillbaka ner på marken. Använd rörtång för att dra varje lug nut ordentligt. Fälgar till en VW van kan variera i storlek och färg beroende på önskemål.
4.
Placera en krom slutrör över avgasröret. Skruva slutrör på plats genom att vrida Phillips skruvarna medurs med en skruvmejsel tills de håller slutrör stadigt på plats.
5.
Öppna bakluckan. Koppla bort lamporna från de två bakljus. Skruva loss bakljus täcker från van med Phillips skruvmejsel eller pop bakljus på sin plats från de klipp beroende på år av van.
6.
Håll en burk spray färgton 6 inches från varje bakljus täcka. Spraya en beläggning av färg på varje bakljus täcka för att ge täcka en mörkare utseende. Låt nyans torka i tre timmar. Installera om bakljus täcker på plats och sätt tillbaka belysningen tillbaka till bakljus täcker.

Inredning Anpassning


1.
Pop ut eller skruva loss inredningen högtalarna med en stjärnskruvmejsel huvudet eller platt skruvmejsel. Dra ut ledningarna bifogas högtalarna.
2.
Installera nya högtalare till det ursprungliga högtalarnas placering. Fäst kablarna till nya högtalare. Dessa högtalare kan vara av samma storlek, men kommer de att vara högre och erbjuda ett tydligare ljud. Eftermarknaden högtalare finns från fordonsindustrin specialaffärer.
3.
Slå på radion och testa högtalarna. Om högtalarna är för stark för beståndet förstärkaren kommer van behöver en eftermarknad förstärkare som matchar kraften i högtalarna.
4.
Skruva i läget genom att vrida den moturs eller ta ut skruvarna eller stift som håller reglaget på plats. Äldre VW skåpbilar kommer med en manuell växellåda medan de mer moderna VW Eurovan kommer med en automatisk version.
5.
Installera den nya ratten krom skift på plats. Skruva vredet medurs tills det är ordentligt eller byt ut skruvarna som håller reglaget på plats.

Tips och varningar


 • dekaler får torka snabbare med hjälp av en hårtork att värma upp dem efter att de är inställda på plats på kroppen.
 • Installera fälgar som är 18 inches eller mindre kommer att minska fälg skada eftersom mer däck på fälgen skydda den.


 • Relaterade artiklar


  Hur konvertera en Ford till elektronisk tändning
  ska jag få en bärbar gps eller en inbyggd i en bil?
  Hur får jag en Stickat CD från min Pioneer DEH-1600?
  hur man byter högtalarna på en 2005 Kia Spectra
  Om att installera en satellitantenn i min ford sport trac
  hur man kan anpassa ekolodet strålkastare
  hur man jämföra shop för däck
  hur man tråd en Jensen bilstereo
  knep för att öka hk i en ’95 Honda Civic
  hur man installerar en bilstereo i en 93 mazda skyddsling