hemlagad lastbil kropp

hemlagad lastbil kropp

Oavsett om du bygger en off-road trail buggy eller letar efter något ovanligt att köra runt i stan, kan en ny lastbil organ skapas med rätt verktyg och kompetens. Innan vi inleder ett sådant projekt, kontakta din lokala tag och titel kontor att avgöra om sådana tillverkade organ är lagliga i ditt område

Du behöver:.
Socket set och spärrfunktion
Specialty fordonsindustrin verktyg.

The Plan

Skapa den enklaste och mest grundläggande kropp möjligt. Se det som Hummer H1 strategi. Hummer skönhet är inte i sin flytande linjer och proportioner tilltalande, men i slägga funktioner på dess fyrkantiga konstruktion.

Nybörjare

Att bygga en kropp från grunden, börja med en naken ram. För de flesta lastbilar, uppgår det till att ta bort den främre klippet, hytt och säng. Efter att ha avlägsnat dessa stora kropp komponenter, installera fabriken kroppen fästen och tillverka stålplattor och tvärbalkar för att skapa en sub-frame för kroppen. För hytten, kommer en rektangulär ram av 2 med 3 tums stålrör fungera som ett golv. Du kan använda 1 av 2 tums stålrör till fronten klippet. När det gäller säng, det är upp till dig. Du kan ram för en standard säng, trä flak eller ens ett arbete och lastbil stil skåp säng.

Slutför Framing

Ett avgörande steg för riktiga bodybuilding är att installera de system som du går längs med, och sedan bygga runt dem. Börja med rattstången, bromspedaler och mekanismer, pedaler bensin, bränsletank och allt annat som behövs för att köra lastbil. Planerar för framtiden och bygga inramning för dessa med 1 av 2 tums stål lager. Du bör ha en komplett, kör fordonet innan du ens börjar bygga dörren inlägg, vindskydd, takram och hjulhus.

Flås Ram

När du har den grundläggande utformningen, installera skinn som kommer att hålla regnet och smuts av din rygg. Nio gauge rostfritt stål kommer att pågå en lång tid och ta en hög polska, men kanske lite tung och dyr för vissa. Alternativt kan du överväga plåten aluminium diamant eftersom det är starka, ser robusta och kan behålla sin leta efter en lång tid, om du inte har något emot återkommande polering. En idé för ett särskilt tuff look är att montera skinn på insidan av utformningen, lämnar de härligt fyrkantrör exponeras för alla att se. Black diamond platta skinn säkras med pop-nitar och utsatt, lastbil-säng överdrag utformningen kommer att göra en Humvee ser ut som en ljusblå Toyota Prius i jämförelse.


Relaterade artiklar


tomtom 920 spel
billiga motorcykel sits stoppning alternativ
hur man gör med en begagnad bil
hur du lägger till ett löv till en Dodge
vad är avstämda porten tändning?
hur man bogsera med en ättling
Hur spelar jag en iPod på en Sony CDX-GT620U?
hur du designa din egen kropp kit på en dator
hur man målar fälgar platta svart
hur man kan anpassa ekolodet strålkastare