V-6 mustang prestanda

V-6 mustang prestanda

Mustang V6 prestanda uppgraderingar är mycket vanliga och du kan välja flera vägar för att lägga hästkrafter till din V6 Mustang. Men det finns beprövade artister som erbjuder mest valuta för pengarna. Nedan är en lista över bra bult på prestanda delar som kommer att ha din V6 kör med GT Mustangs

Cold Air Intake

Byt lager luftintaget med ett högt flöde kall luftintag kit. Enligt filter tillverkare, kan du få en ökning med 30 hästkrafter genom att ta bort de restriktiva luftburken.

Headers

Tillåt utvisas gaser förmågan att undkomma motorn snabbare genom att ersätta lager grenröret med huvuden. Headers är "inställda" för att förbättra vridmoment och hästkrafter.

Katt tillbaka Avgassystem

Beståndet avgasröret på V6 mustang begränsar flödet av gaser från motorn. Byte av avgaser från katalysatorn (katt tillbaka) kommer att minska onödiga mottryck. En extra fördel med katten tillbaka systemet är en throatier avgasljud.

Limited slip och Nya Gears

Ett av de svåraste förändringarna är bakkanten utväxling, men det är en av de mest positiva. V6 mustang har en öppen bakre ände. Det betyder bara ena hjulet har makten. Lägg till en diffbroms och båda hjulen har makt. Detta förbättrar start och reducerar hjulspinn. Samtidigt kan den bakre delen växlar bytas att lägga till fler vridmomentet vid låga varv. Detta förbättrar möjligheten av fordonet för att ta fart.

Computer Tuner

Datorn i V6 Mustang begränsar hästkrafter. Också, att lägga till poster som en kall luftsats, bakre utväxling och katt system tillbaka kommer i vissa fall kräva att en omkalibrering av datorn. En dator tunern kalibrera om datorn och hjälpa till att dra nytta av de extra komponenter.


Relaterade artiklar


Hur köper jag en kompressor för en Saab?
hur man ställer in tiden på en pionjär bilstereo
hur man gör en solskyddsmedel kartong vindruta
hur man programmerar en universell fjärrkontroll till en takskjutport
Hur installerar jag fönster visir på en integration?
hur man återställer frekvensen på en fjärrstyrning för en bil
hur man programmerar prestige Keyless fjärrkontroller
hur du kan få subs i en bil
hur man programmerar Nissan 2002 Keyless fjärrkontroller
hur tråd off-road lampor