Hur konvertera Mazda stereo för mp3-ingång

Hur konvertera Mazda stereo för mp3-ingång

Det finns två sätt att ansluta din MP3-spelare till stereon i din Mazda. Båda metoderna kommer att fungera om du inte har en stereo som tar emot en direkt inmatning från din MP3-spelare. En FM-sändare är en billig lösning för att spela MP3-filer. Du ansluter sändaren till din MP3-spelare och till din cigarettändare, och sänder sändaren en signal för att fångas upp av bilens antenn. Det sättet att ansluta din MP3-spelare direkt till stereon är via en FM-modulator. FM-modulator ansluts till din MP3-spelare samt stereo att undvika störningar. Installera en FM-modulator är relativt lätt om du följer några enkla steg

Du behöver:. .
10 mm nyckel
Mazda DIN bort nycklar.
Kabelstam adapter.
FM-modulator.
MP3-spelare.


1.
Lyft huven på Mazda och koppla den negativa batterikabeln från den negativa batteripolen. Använd en 10 mm nyckel för att lossa klämman på kabeln. Vila kabeln från batteriet tills installationen är klar.
2.
Pressa Mazda DIN bort nycklar att anpassa stiften mot hålen på vardera sidan av stereo ansikte. Sätt in nycklarna i hålen och pressa dem tills de låses på plats.
3.
Dra utåt på knapparna och samtidigt dra stereo från fordonets stereo montering docka.

4.
Koppla stereo ledningar från baksidan av fabriken radio genom att dra i plast kabelkontakter från uttagen på baksidan av stereon. Koppla ur antennkabeln från FM antennuttaget på baksidan av beståndet radion.
5.
Anslut stereo ledningar i kabelnätet adaptern leder.
6.
Anslut ledningarna från FM-modulator i motsvarande signal och strömförsörjning leder av kabelnätet. Konsultera ledningsnätet adaptern handledning för passande leder till användning.
7.
Anslut Mazda antennkabeln till ingången på FM-modulator. Anslut FM-modulator kabeln i FM-antennuttaget på baksidan av stereon.
8.
Feed MP3 kontakten genom öppningen i sidan av stereo montering dockan och in i angränsande handskfacket. Stuva viktigaste rutan av FM-modulator i baksidan av stereon montering dockan.
9.
Anslut adaptern kabelnätet leder i det bakre utloppet av fabriken stereo. Skjut stereo till stereo montering Dock tills det låses på plats. Ta bort Mazda DIN bort nycklar från ankomst-och avgångstider på stereon ansikte.
10.
Anslut MP3-kontakten till MP3-spelare 3,5 mm hörlursuttag.
11.

Byt negativa batterikabeln på den negativa batteripolen. Dra kabelns klämma med nyckeln.
12.
Tune Mazda stereo till frekvensen från modulatorn handboken. Slå på MP3-spelaren och se till att innehållet spelas upp i stereo.


Relaterade artiklar


däckstorlek och mpg
hur man stämmer en BMW 330
2002 mazda b3000 stereo borttagningsverktyg instruktioner
auto pin striping idéer
hur man programmerar Chevrolet Malibu fjärrkontroller
hur man bygger ett rack cykeln tak
hur man tråd en Blaupunkt bilstereo
hur man ansluter ett system bil larm
hur du ansluter en strömkabel till ett bilbatteri
bruksanvisningar för en Kenwood KDC-3024 bilradion