hur man tråd en broms controller på en 2005 chevy Silverado

hur man tråd en broms controller på en 2005 chevy Silverado

Vid körning med tung last med 2005 Chevrolet Silverado, gör bogsera fordonet alla drar, liksom alla stopp. När du arbetar med en släpvagn med bromsar, till en praktisk post har är en broms controller. Detta låter dig justera mängden inbromsning görs genom att släpets bromsar, och gör bogsering den stora lasten säkrare och lättare att kontrollera. Denna process kan göras på cirka 15 minuter

Du behöver:.
Borra med Phillips-head fastsättning
. Självgängande skruvar.
Broms-controller kit.
Buntband.


1.
Montera fästet för bromsspak på den nedre delen av instrumentpanelen med hjälp av borr och självgängande skruvar. Skjut bromsspak i hållaren. Krypa under instrumentbrädan och leta reda på kopplingsdosan på brandväggen, vilket är en svart plastlåda med en plast muttern som håller på omslaget. Ta bort plastmuttern för hand och ta av locket.
2.
Kör ledningar från bromsspak till kopplingsdosan, lämnar den lös för nu. Anslut selen i den andra selen från vänster i kopplingsboxen.
3.
Stoppa ledningar för bromsspak under instrumentbrädan, och fäst den andra ledningar med hjälp av buntband. Sätt tillbaka locket på kopplingsdosan med muttern fabriken plast.


Relaterade artiklar


marmor effekter för billack
hur man gör en partiell höjdpunkt hår folie
Hur installerar jag en bar Eibach gungning på en GTI MKV?
hur man stänger av alarmet på en 1997 Jeep Grand Cherokee
hur man mäter hjulet backset
Hur tar jag bort en radio från en 2003 ford explorer?
den bästa hög prestanda Helårsdäck
hur du redigerar en Honda Civic coupe
traileraxlar specifikationer
Hur gör jag marbleize måla auto organ?