hur man stämmer en BMW 330

hur man stämmer en BMW 330

BMW 330 erbjöds i den tidigare generationen E46-serien och dessutom erbjuds i den nuvarande E90 generationen 3-serie. Liksom alla BMW, båda versionerna av denna populära modell är bra grund för en modifierad, tuner bil. Det finns gott om företag som gör eftermarknaden delar som ökar 330 hästkrafter, hantering, bromsning och utseende

Du behöver:.
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
. Specialty fordonsindustrin verktyg.


1.
Trimma suspension för bättre hantering. Installera styvare, lägre fjädrar ihop med prestanda chocker för en hantering öka eller så kan du installera en justerbar coilover kit för den ultimata hantering uppgraderingar. För att göra detta måste de gamla uppskov tas bort.
2.
Uppgradera hjul och däck. När din 330 har en lägre höjd, är nästa logiska steg att uppgradera beståndet hjul och däck med en uppsättning av eftermarknaden legeringar och segare däck. För att installera nya hjul och däck, använda en domkraft för att höja bilen, ta bort den gamla hjul och sedan installera den nya hjul och däck paket.
3.
Uppgradera bromsarna. På 330 kan du uppgradera bara kuddar prestanda förening. För den ultimata uppgraderingen, installera en stor broms kit, som kommer att omfatta större rotorer, skjutmått och Stålflätad bromsledningarna för en dramatisk förbättring.
4.
Uppgradera exteriör och interiör. För utsidan, är en vanlig uppgradering installation av kolfiber huva och bakluckor. För att installera en ny stam och huva, ta bort skruvarna som håller beståndet huven på gångjärnen och skruva på eftermarknaden komponenter. För interiören, ta bort lager säten och bultar i en uppsättning av platserna prestanda hink. Dessa kommer att installera med adaptrar tillgängliga från tillverkaren av sätena. Bolt i sätet adaptrar till de befintliga bulthålen och sedan bult i nya platser.

tips och varningar


 • Kom ihåg att trimma en BMW 330 kan ta specialisera utrustning och kunskap att trimma ordentligt.
 • Många människor har också framgångsrikt gjorde deras 330S mer kraftfulla av överladdning dem, som använder tvingade induktion att tvinga in mer luft i motorn för en dramatisk ökning i hästkrafter. Det finns flera företag som erbjuder denna omvandling för 330


 • Relaterade artiklar


  hur du ställer klockan på en Pioneer DEH-P3600 bilstereo
  fördelarna med aluminiumfälgar i en bil
  hur du gör din egen rack bil ski
  dubbla sport däck förklaras
  hur du ansluter subwoofers i en 2000 Dodge Intrepid
  Hur återställer jag en kaliber K40?
  instruktioner för drop bojor
  Hur gör jag programmera en fjärrkontroll för en 1997 Buick anpassade?
  hur man programmerar om en Chrysler Keyless fjärrkontroll
  hur man målar lågor på en Cheva fluga