hur man installerar stereoanläggningar i 1998 års Dodge Neon

hur man installerar stereoanläggningar i 1998 års Dodge Neon

I 1998 års Dodge Neon var utrustad med en fabriksinstallerad AM /FM stereo med kassettdäck. Valfritt stereoapparater finns även en CD-spelare. Välj en enda DIN eftermarknaden stereo för att ersätta en felaktig lager stereo. Single-DIN är en standard stereo storlek som passar in i Neon's stereo docka utan att behöva anpassa instrumentpanelen. Inköp ledningarna-harness-adapter och en anläggning krage för en ordentlig plats i montering dockan. Du kan installera stereon i mindre än en halv timmes tid och spara kostnaden för en professionell installation.

Du behöver:
skiftnyckel eller tång
. 10 mm hylsa och köra.
Stereo installationen ärm.
Skruvmejsel.
Ledningsdragning-sele adaptern.


1.
Lyft huven på Neon och ta bort den negativa batterikabeln från minuskabeln inlägget av batteriet. Använd en skiftnyckel eller tång för att lossa den bult som fäster kabeln till leda post.
2.
Ta plast frontpanel som omger stereo och klimat-vreden vid de två nedre hörnen . Dra panelen bort från instrumentbrädan tills den snäpper loss från stereo montering.
3.
Ta bort skruvarna på vardera sidan av stereo med uttaget och köra.
4.
Koppla de två ledningarna kontakterna från baksidan av fabriken stereo. Dra antennkabeln från uttaget på höger baksida av enheten.
5.
Placera den nya stereon installation hylsan i stereo dockan av Neon. Använd en flat skruvmejsel för att vika flikarna på insidan av hylsan (nära öppningen). Flikarna håller hylsan på plats inom Neon's stereo docka.
6.
Dra stereo ledningarna från baksidan av stereon dockan och ansluter de två kontakterna plast kabel till kontaktdonen av kabelnätet-harness-adapter.
7.
Anslut ledningarna-sele adapter kontaktdon i motsvarande uttag på baksidan av det nya stereo. Anslut antennkabeln till antennuttaget på baksidan av den nya radion.
8.
Tillbaka plast kåpa runt stereo och klimat-kontrollvreden. Rikta den övre kanten av panelen och tryck ned på panelen tills den snäpper på plats på Neon instrumentbrädan.
9.
tillbaka Neon negativa batterikabeln på batteriet post och dra åt kabeln bulten med nyckeln.


Relaterade artiklar


hur du gör din 1998 Mustang GT gå fortare
hur man ansluter en släpvagn till en hake
hur du ansluter en bil ljudsystem med 1 sub
hur man byter jeep högtalare
hur man mäter hjulet backset
hur man installerar Sirius radio i ett 2002 ford explorer
hur man återställer frekvensen på en fjärrstyrning
hur man uppgraderar en 1988 Jeep Cherokee’s radiator
hur man återställer frekvensen på en fjärrstyrning för en bil
hur man programmerar en Keyless fjärrkontroll för en Honda