hur man installerar en eftermarknad cd-spelare i en Honda Accord

hur man installerar en eftermarknad cd-spelare i en Honda Accord

Accord har varit flaggskeppet sedan till Honda i över 30 år. Beståndet stereo i Accord har utvecklats från en AM /FM stereo radio till en DVD-spelare och GPS-navigering enhet i de nyare modellerna. Honda Accord ägare som vill byta ut sina system lager stereo med en eftermarknad CD-spelare har många alternativ att välja bland. Välj CD-spelare som passar dina behov och passar i din budget. Köpa till en lämplig kabeldragning adaptrar och stereoadaptrar docka, och installera däck själv.

Du behöver:
10-mm nyckel eller tång
. Trimma bända verktyg.
Phillips skruvmejsel.
8-mm-uttag och mutter förare (tillval).
Honda stereo monteringssats.
Kabelstam adaptern.


1.
Drag huvan frigöringsspaken under instrumentbrädan på förarsidan av Accord och höja huven.
2.
Lossa bulten som håller den negativa kabeln till den negativa batterikabeln inlägg med en 10-mm nyckel eller serie av tång. Ta bort kabeln från batteriets minuspol att undvika kortslutning av Accord elsystem eller skada din nya CD-spelaren under installationen.
3.
Bänd små instrumentbrädan, beläget mellan ventilationshålen längst upp mitt på instrumentpanelen, bort från instrumentbrädan med en trim snoka verktyg. Koppla ledningarna kontakterna på baksidan av panelen och ställ den lilla panelen åt sidan.
4.
Ta bort skruven bakom panelen med en Phillips skruvmejsel.
5 .
bort de två skruvarna på nedre kanten av trim panel kring radio med skruvmejseln. Dra plasten panelen från instrumentbrädan.
6.
Bort de fyra skruvarna runt stereo med skruvmejsel eller 8-mm hylsa och mutter förare.
7.
Koppla de två ledningarna kontakter från baksidan av fabriken stereo. Koppla ur antennkabeln från baksidan av beståndet radion.
8.
Sätt i installations-adaptersats faceplate till den vakanta stereo montering docka. Dra stereo kablar grupper genom att på framsidan av Accord instrumentpanel.
9.
Anslut plast kontakterna i slutet av Hondas stereo ledningar till kabelnätet adaptern.

10.
Anslut de två ledningarna kontakterna sele adaptern i uttagen på baksidan av eftermarknaden CD-spelaren. Anslut antennen till FM-antennen uttaget på höger sida av CD-spelarens baksida.
11.
Skjut cd-spelaren i fronten adaptern tills den snäpper på plats.

12.
tillbaka plast instrumentbrädan runt stereo dockan. Skruva i de två skruvarna på nedre kanten av panelen. Skruva i den enda skruv i öppningen på toppen av panelen, mellan ventilerna, med skruvmejseln.
13.
Anslut ledningar på baksidan av den lilla instrumentbrädan (den fordonets streck klocka) och sätt panelen i öppningen på den större instrumentpanelen. Tryck munstycket på panelen på plats igen. Återgå till Accords motorrummet.
14.
Placera den negativa klämman batterikabeln runt den negativa batteripolen bly. Dra åt bulten på kabelns klämma för att fästa kabeln till den negativa leda post. Stäng Hondas huva.


Relaterade artiklar


hur man böja plåt aluminium diamant
vinterdäck alternativ
vad är en front strut bar?
hur man byter en shifter knopp
hur du tar bort radioapparater från instrumentpaneler
hur man installerar spole distanser på en Jeep Cherokee
hur du ansluter en stereo förstärkare för din lastbil
hur du ställer klockan på en pionjär bilradion
automatisk motorcyklar för nybörjare
hur du ställer in ett ljudsystem i bilen