hur man byter bakre högtalarna i en 2000 vw bugg

hur man byter bakre högtalarna i en 2000 vw bugg

Beståndet bakre högtalarna i en 2000 Volkswagen New Beetle (även känd som en "bug") är dolda bakom de bakre sidopanelerna på endera änden av sätena. Med tiden kan de bakre högtalarna slag eller paus från ålder, och de kan förlora ljudkvalitet i processen. Byte av lager högtalarna med nya inte bara fixar ljudet problemet, men också lägger till en säljande funktion för när det blir dags att sälja bilen

Du behöver:. .
Torx-head uppsättning drivrutiner
Volkswagen Beetle bakre högtalare sele kit.
Byte högtalare.


1.
Öppna båda dörrarna. Skjut framstolarna framåt så mycket som möjligt, och luta toppar av säten framåt så att du kan komma åt baksätet. Pop stammen och trycker på knapparna i toppen av den bakre ryggstödet. Skjut ryggstödet framåt.
2.
Kryp in i ryggen sittgrupp. Håll sidopanelen med båda händerna. Lyft upp den sedan framåt med lite kraft för att avlägsna den bakre panelen. Upprepa detta på andra sidan.
3.
Skruva av bakre högtalarna från bilen med hjälp av torx-head uppsättning drivrutiner. Dra högtalare och dra ur selen på baksidan av högtalaren med händerna. Anslut ledningarna för Volkswagen högtalaren selen på baksidan av ersättande högtalaren och anslut sedan selen i beståndet selen. Skruva högtalarna i bakre fästen med torx-huvudet förare.
4.
Clip baksidan tillbaka på plats i omvänd ordning med demontering. Vik upp baksätet och placera framsäten där du vill ha dem.


Relaterade artiklar


hur du ansluter subwoofers i en 2000 Dodge Intrepid
hur man ansluter en Mitsubishi bilstereo
hur man bygger säten motorcykel
Ford F150 stereo installation
hur man kan skära en rostfri avgassystem
olika typer av snökedjor
Hur förbättrar jag gas körsträcka med tornado?
hur man byter bakre högtalarna i en 2000 vw bugg
hur man installerar en klass 3 rycket på en 1996 Dodge RAM 1500
hur man programmerar en tändningsnyckel