hur du tar bort en Citroen Saxo radio bil

hur du tar bort en Citroen Saxo radio bil

Fabriken CD-spelare i en Citroen Saxo har inte särskilt mycket av alternativ, särskilt i jämförelse med högre slut fordon. Du kan lägga till dessa funktioner och mer genom att ta bort lager däcket och ersätta det med nyare modell med de alternativ du föredrar. Detta ökar värdet på fordonet, och kan göra det mer attraktivt att en spekulant på bilen

Du behöver:. . .
DIN demonteringsverktygen


en

Sitt i förarsätet. särade DIN demonteringsverktygen så att de varje är i ett "L" form. Sätt ett verktyg i varje hål ligger i de övre hörnen av fabriken stereo, och skjuta dem tills de klickar på plats.
2.
Håll verktyg med båda händerna och dra dem mot dig samtidigt sätta press bort från mitten av stereo till stereo dyker fri från instrumentbrädan.
3.
Sätt fabriken stereo ur instrumentbrädan tills den inte kan komma ut ytterligare. Strömkabeln kopplas bort och antenn leda på baksidan av däcket med händer, ta sedan bort stereon från bilen.

tips och varningar


 • DIN bort verktygen kan hittas på de flesta bilstereo butiker, eller ens på generalagenten. Om du inte hittar dem under Citroen varumärke, kan du använda Ford eller Mazda radio borttagningsverktygen också.


 • Relaterade artiklar


  Dodge Viper avgassystem tips
  hur högtalare storlek bil för en bil
  1994 Nissan Maxima bakre högtalare installation
  hur man installerar konvexa döda vinkeln speglar
  hur man programmerar nyckelbrickan för en 2007 Buick Park Avenue
  hur man målar en Suzuki chrome vilde motor
  Hur tar jag bort radion från en 1996 Altima?
  Hur installerar jag ett hjul bidrag styrning?
  den bästa fälgar för vintern
  hur man återställer frekvensen på en fjärrstyrning för en bil