hur du anpassar din Mustang

hur du anpassar din Mustang

Det finns oändliga möjligheter när det kommer till anpassa din Ford Mustang, men ersätt luftintaget är en av de snabbaste och billigaste sätt. Detta projekt kommer att ta dig ungefär 30 minuter och kan avsevärt öka din Mustang hästkrafter. Den exakta ökningen bestäms av storleken på din nya luftintag. Köp en högpresterande luftintag för att säkerställa att den nya är en förbättring från ditt lager luftintaget

Du behöver:.
Skruvmejsel
. Ratchet set.
Nya luftintag kit.


1.
Öppna din Ford Mustang's huva och leta reda på luftintaget och luftintaget rutan. Luftintaget rutan är placerad antingen på förar sidan eller den främre passagerarsätet sidan av motorn. Det kommer att se ut som en stor svart slang som går från en svart låda (luftintaget ruta) till toppen av motorn. Lossa metall säkra klämma på slutet av luftintaget som är ovanpå motorn. Gör detta genom att använda skruvmejsel för att vrida skruven på klämman i en moturs rörelse. Dra luftintaget bort på toppen av motorn.
2.
Ta bort skruvarna från sidorna av luftintaget lådan med hjälp av skruvmejsel och ta bort den översta från rutan. Ta bort luftfiltret från mitten av rutan genom att dra upp kanterna på luftfiltret och lyft ut det. Med hjälp av spärrnyckel ställa, ta bort skruvarna i lådan som är säkra den till motorrummet ram. Fästskruvar kommer att vara på botten av luftintaget rutan. Dra luftintaget lådan ur motorrummet.
3.
Skjut in det nya luftintaget slut i gummianslutning på toppen av motorn och dra åt säkra klämman med hjälp av skruvmejsel . Anslutningen ovanpå motorn kommer att se ut en rund skiva av gummi och slutet på det nya luftintaget kommer att se ut som en mindre rund bit hårdplast. Dessa två delar kommer att ansluta till varandra utan svårighet. Gör säkra klämman så hårt som du kan använda skruvmejsel.
4.
Anslut den nya luftfiltret till den motsatta änden av det nya luftintaget och dra åt låsskruven med skruven förare. Stäng huven av Mustang.


Relaterade artiklar


hur man byter en motorcykel avgassystem
hur man ställer klockan i en Pioneer DEH 2500
hur du ändrar galler på en 1998 m3
hur man sätter nya grepp på en Harley motorcykel
Hur installerar jag jeep högtalare?
fordon anpassning lagar för Florida
hur du uppgraderar bilstereon i en Kia rondo
hur man bygger ett turbo kit
hur man sätter en fronthögtalare i ett 1993 Cadillac Fleetwood
Hur lägger jag till en eftermarknad huvudenhet till en pilot fabriken Honda res?