Hur man monterar ett reservdäck på en VW buss

Hur man monterar ett reservdäck på en VW buss

Ett reservdäck fäste för en VW-buss frigör inre lastutrymme genom att flytta reservdäcket från fordonets insida i ryggen, till mycket framför van på utsidan. Lämnar däcket på baksidan tar upp mer plats än du kanske tror, speciellt när du använder bussen för camping, resor eller surfa

Du behöver:.
Typ 2 reservdäck montera
. Vattenlösliga permanent märkpenna.
Skyddsglasögon.
Arbetshandskar.
Handborr.
En vän.
Två skiftnycklar.


1.
Köp en typ 2 reservdäck fäste för en VW buss. Du hittar dessa nya från Bildelsaffärer specialiserade på VW delar. Det är bäst att köpa en ny med alla monteringsdetaljer ingår.
2.
Placera däcket montera mot framsidan av VW bussen där du vill ha det. Däcket monteras har hål för skruvarna som kommer att användas senare för att montera den längst fram i bussen. Använd en permanent spritpenna för att ange hålens positioner. Observera att där du väljer att placera däcket monteras på framsidan av bussen är upp till dig. De flesta väljer centrum för framför bussen. Planera noga för att försäkra sig om att däcket inte skymmer sikten från hytten. Se också till att positionerna för bulthålen kommer att vara tillgängliga i hytten.
3.
Sätt på skyddsglasögon och handskar arbete. Borra monteringshålen med en borr som matchar diameter storleken på bultarna som följer med hårdvaran.
4.
Fast däcket monteras på framsidan av bussen i de mosäkring med fästet och en skiftnyckel. En person kommer att behöva placera däcket montera över hålen och sätt i bultarna. En annan person kommer att behöva tränga in i hytten och, från insidan, sätta brickor och muttrar på bultarna.
5.
Placera reservdäcket på fästet. Använd muttrarna för att fästa reservdäcket till de tre klackarna på däcket fästet. Dra åt dem med skiftnyckeln.

Tips och varningar


 • Använd alltid skyddsglasögon och kraftiga handskar arbete vid borrning metall.


 • Relaterade artiklar


  installera en Sony CD-växlare
  dubbla rullade dubbel vägg avgassystem tips
  hur du tar bort fabriken stereon på en Lexus LS 460
  hur man tar hardtop från en jeep
  Hur tar jag bort radion från en 1986 Ford F150 lastbil?
  hur man installerar dubbar arp huvudet
  installation av en AE86 fjäderben bar
  göra anpassade lådor bil högtalare
  Hur kör jag kabeln till en förstärkare i en 1998 honda?
  hur man bygger en 400 hus chevy small block 350