Hur du tar ut sätena i en 1988 Chevy Camaro

Hur du tar ut sätena i en 1988 Chevy Camaro

1988 års Camaro har en uppsättning av skålade säten utformad för prestanda körning. Över tid kan skummet och klädsel i dessa säten börjar brytas ned, vilket kommer att göra dem obekväma och oattraktiv för ögat. För att åtgärda problemet, sätena måste avlägsnas ur bilen så att de kan tas isär ordentligt. Denna process bör ta cirka 15 minuter per säte att göra och inte kräver några speciella verktyg

Du behöver:.
3/8-tums Ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats


. 1.
Öppna upp dörren till ditt 1988 Chevy Camaro. Skjut fram stolen hela vägen med glidskena vid foten av sätet. Leta baksätet bultarna på golvplankorna och skruva isär dem med hjälp av 3/8-tums Ratchet och uttag.
2.
Skjut ryggstödet till sitt längst position. Leta framsätet bultarna vid foten av sätet. Skruva loss dessa med 3/8-tums Ratchet och uttag.
3.
Luta ryggstödet framåt med hjälp av stolen justeringsanordningen. Placera ena handen på huvudstödet på stolen och en annan vid basen, strax ovanför justeraren. Lyft upp sitsen och ut ur bilen med benen att bära lasten. Upprepa steg 1 till 3 för de återstående plats.


Relaterade artiklar


hur du ställer klockan på en pionjär bil cd-spelare
instruktioner för hur man installerar en MTX förstärkare
hur du ansluter en bil ljudsystem med 1 sub
Hur installerar jag en EGT mätare på en 2003 Dodge?
hur du ska justera Koni justerbara stötdämpare
hur du ansluter en strömkabel till ett bilbatteri
c5 corvette avgassystem tips
Hur installerar jag en 6 CD-spelaren i en 2004 Ford Escape?
hur man installerar Bluetooth i en 2009 skogvaktare
hur du tar bort en taklucka sköld