uhaul bogsera dolly instruktioner

uhaul bogsera dolly instruktioner

En bogsera dolly är ett sätt att dra ett fordon bakom en annan med de två främre hjulen från marken, i motsats till en dragkrok, där alla fyra hjulen för det dragna fordonet är på marken. En bogsera dolly är en enaxelssläp som har inbyggda ramper som de dragna fordonen kan köra på, lämnar de bakre hjulen på marken att följa. U-Haul är ett företag som hyr utrustning som hjälper dig att flytta dina husgeråd och fordon. En U-Haul bogsera dolly hjälper dig att få din bil till sin slutdestination på ett säkert sätt.

Du behöver:
U-Haul bogsera dolly


1
Tryck ner Hitch-behålla spärren på tungan som kabeln Dolly. . . Lossa ratten ovanpå bogsera-Dolly koppling genom att trycka ner på metall hållare och vrida ratten i en moturs tills den är helt lossas. Lyft skumt kopplet och placera den på toppen av DRAGKROK på din fiberkabel fordonets dragkrok. Tryck ned spärren och dra åt ratten i en medurs tills den sitter fast, vilket bör vara minst 10 varv. Lyft upp på bogsera dolly kopplet för att säkerställa den sitter fast på DRAGKROK.
2.
Korsa bogsera Dollys säkerhet kedjor under skumt kopplet. Hook "S" kroken kontakten som sitter i slutet av båda kedjorna i hålen som finns på varje sida av din bogsera fordonets dragkrok. Se till att kedjorna har gott om slack för att göra varv men är inte så löst att de vidrör marken.
3.
Tryck bogsera Dollys ledningar kontakten i uttaget bredvid din bogsera fordonets släpvagn problem. Kontrollera att kontakten sitter ordentligt i kärlet för bästa anslutning.
4.
Parkera bogsera fordonet och bogsera dolly i en rak linje på plan mark. Ställ in parkeringsbromsen. Tryck in på avtryckaren på Ratchet handtaget på framsidan av bogsera dolly nära en av hjulet stannar samtidigt dra nylonremmen ut. Lägg remmen bakom ratten stopp på bogsera-Dolly ramp i en rak linje. Upprepa proceduren för de andra bandet.
5.
Dra på release stift och dra ut lastramp tills den är helt utsträckt på baksidan av Dolly. Upprepa proceduren för de andra lastramp. Kör fordonet att dras på släp-Dolly ramper huvudet först tills framhjulen kommit i kontakt med hjulet stannar på framsidan av Dolly. Tryck ramper tillbaka till bogsera dolly tills de låses på plats.
6.
Placera fordonet i parken. Stäng av tändningen och ta ur nyckeln så att styrningen är låst. Ta tag i baksidan av ett av nylonband och dra det över toppen av framdäcket i det dragna fordonet. Placera änden av bandet i skåran på Ratchet på framsidan av Dolly. Spänn remmen genom att flytta spärr handtaget i en back-och-tillbaka rörelse tills det sitter ordentligt. Upprepa proceduren för de andra bandet.
7.
Anslut bogsera dolly säkerhetskedjan till botten av det dragna fordonets genom att föra in "S" krok i kedjan till ett hål i ramen eller annan konstruktionsdel av fordonet.
8.
provköra rigg på en lätt reste gata. Stanna och kontrollera alla anslutningar, kedjor och remmar för att se till att de fortfarande är täta.

tips och varningar


 • aldrig en U-Haul bogsera dolly utan att bifoga dess säkerhet kedjor till ditt bogsera fordonets dragkrok. För det fall bogsera Dollys kopplet lossnar av DRAGKROK, kommer du inte vara skyddad utan säkerhet kedjor.


 • Relaterade artiklar


  hur man programmerar en Honda bil fjärrkontroll
  Hur gör jag marbleize måla auto organ?
  Hur ansluter jag en iPod classic till en 2005 BMW?
  kanada Färgtoning lag
  flammade avgassystem tips
  hur du tar bort fabriken stereon på en Lexus LS 460
  hur man programmerar en Buick fjärrkontroll
  hur man kan återställa en aluminium finish på motorcyklar
  hur du synkroniserar chevy nyckelbrickor
  Hur återställer jag en kaliber K40?