hur man programmerar fjärrkontrollen inresa från 1995 Nissan Pathfinder

hur man programmerar fjärrkontrollen inresa från 1995 Nissan Pathfinder

Nissan Pathfinder är en populär sport utility vehicle inspirerad av utformningen av Nissans kompakta pickup bilar och har varit i produktion sedan 1986. Nissan erbjuder en fjärrstyrning funktion för många av sina Pathfinder modeller, inklusive 1995 års Nissan Pathfinder, som tillåter ägarna att låsa och låsa bilens dörrar med en knapptryckning. Programplaneringen för Nissan Pathfinder fjärrstyrning fjärrkontroller är enkel och kan användas för att programmera upp till fyra fjärrkontroller för ditt fordon

Du behöver:.
Nissan Pathfinder nyckel.
Keyless entry fjärrkontroller.
Blyertspenna eller kulspetspenna.


1.
Titta under förarstolen i din 1995 Nissan Pathfinder att lokalisera den elektroniska modulen användas för att programmera fjärrstyrning fjärrkontroller på ditt fordon. Observera att den elektroniska modulen är placerad till höger om förarsätet.
2.
Leta Nissan etiketten på toppen av elektronisk programguide modulen. Kör fingret över Nissan etikett för att hitta det lilla hålet under. Punktering i märkningen med en penna eller kulspetspenna för att komma åt den deprimerade gula programmeringsknappen.
3.
Sätt i nyckeln för din Nissan Pathfinder i bilens tändning cylinder. Vrid nyckeln till läge "på" och sedan tillbaka till "Off".
4.
Tryck och håll den gula programmering tills Pathfinder alarm ljuder en serie av fyra enskilda följda av en serie av fem olika toner. Släpp den gula programmeringsknappen.
5.
Lyssna efter uppmaning ton. När det låter, tryck på "frånkoppling"-knappen på fjärrstyrning fjärrkontrollen för att synkronisera den till ditt fordon. Upprepa detta steg för att programmera upp till fyra fjärrstyrning fjärrkontroller för dina 1995 Nissan Pathfinder.
6.
Avsluta fordonets programmeringsläget och slutföra fjärrstyrning fjärrprogrammering processen genom att vrida på tändningen "On "och sedan" Off ".

tips och varningar


 • Täck deprimerad programmeringsknappen med en bit tejp efter programmera fjärrstyrning fjärrkontroller till ditt fordon.
 • Du kan endast fyra fjärrstyrning fjärrkontroller till din 1995 Nissan Pathfinder. Om en femte fjärrstyrning fjärrkontrollen är programmerad till fordonet kommer det deprogram första fjärrstyrning fjärrkontrollen.


 • Relaterade artiklar


  hur du uppgraderar min chevy Silverado’s högtalare
  hur man installerar toppar auto vinyl
  hur HomeLink på 2005 acura tl
  camaro tips
  beskriver anslutning av ett KENWOOD förstärkare
  hur du ansluter en jensen stereoförstärkare
  hur man tråd en eftermarknad stereo till en Lexus IS300
  hur du ställer klockan på Delco radio
  hur man programmerar fjärrkontrollen nyckeln till min ford lastbil
  hur man återställer 1997 miata radion