corvette trekantig avgassystem tips

corvette trekantig avgassystem tips

Det finns massor av olika avgaser tips producerade för Chevrolet Corvette, men Flowmaster gör det enda triangulära slutrör. Även om spetsen ser ut som två trianglar, det är faktiskt betraktas som en split oval form och inte en triangulär en. Till skillnad från andra avgaser tips är Flowmaster split ovala säljs i en två-dels set sedan korvetter är utrustade med en sann dubbla utblås.

Specifikationer

Flowmaster split ovala avgasrör tips för Chevy Corvette är utrustade med en 2 -tums inlopp och en 3-tums uttag. De var utformade för att passa C5 Corvette men passar alla Corvette med 2-tums avgasrör diameter. Tipsen har en total längd på 6,75 inches. Avgassystem tips är mycket polerat rostfritt stål och har en platta kantsöm. Den Flowmaster logotyp är präglad på tips snarare än etsat.

Installation

Det delade ovala Corvette avgassystem tips är utformade för att svetsas på befintlig avgasröret. Svets-tips får endast installeras av en erfaren svetsare. När du arbetar med avgassystemet, är det mycket viktigt att du inte hål på röret på något sätt. Ett hål i avgasröret kan frigöras avgaser och därmed skapa en potentiellt farlig uppbyggd av avgaser inne i bilen.

Återförsäljare

Flowmaster split ovala avgasrör tips finns direkt från Flowmaster. com för $ 91,53 i september 2010. Tips kan också köpas på någon av de 2. 761 Flowmaster återförsäljare i USA eller på någon av de 152 återförsäljare i Kanada. Återförsäljare kan lokaliseras via Flowmaster webbplats under avsnittet "Återförsäljare". Över återförsäljare kan begränsa din sökning efter stad, stat, postnummer eller återförsäljare namn. Resultatet inkluderar en karta över återförsäljarens läge, namn, adress och kontaktuppgifter.


Relaterade artiklar


hur man installerar en mesh grill
hur du lägger till aux till en cd-spelare
hur du gör din bil mer aerodynamiska
felsökning av en Panasonic i bilen dvd-spelare
hur man kan anpassa ekolodet strålkastare
hur man tråd en eftermarknad stereo till en Lexus IS300
Hur tar jag bort fabriken stereo i en 1997 Cadillac DeVille?
hur man tråd en Sony bilstereo i en 1993 toyota corolla
typer av gränsöverskridande borrade skivor
hur du ansluter hella 500 ljus