Så ställer du in koden på fjärrstyrning

Så ställer du in koden på fjärrstyrning

Det finns flera olika typer av fjärrstyrning-system för fordon och andra lås. Den typ av fjärrstyrning som de flesta känner till är fjärrkontrollen bilen låsa upp enheten. Det finns också fjärrstyrning system som innehåller knappsatser i rätt kod för att öppna låset. Detta är den typ av fjärrstyrning som är möjligt att programmera och ändra portkod. Fördelen med denna typ av system är att även om du låser du nycklarna i bilen som innehåller fjärrkontrollen posten enheten, kan du låsa fortfarande bilen på egen hand.

Du behöver:
Factory knappsatsen nummer
. Pen.


1.
Leta ursprungliga fabriken för ditt knappsatsen. Detta nummer är ofta belägna i bruksanvisningen för knappsatsen. Du kan också ringa tillverkaren av knappsatsen för att hitta den ursprungliga fabriken låsa nummer om du har artikelnummer på knappsatsen. Det finns också några webbplatser som kan lista den ursprungliga koden för olika modeller av tangentbord.
2.
Ange i den ursprungliga fabriken koden. Se till att träffa siffror i mitten av knapparna för att se till att tangentbordet registrerar att du träffar numret. Om siffrorna är combo knappar, t. ex. "1 /2" eller "3 /4," hit den sida av knappen som det nummer du vill ha finns på. Använd en penna att slå siffrorna om de är små. Numren kan pip eller göra något annat ljud när du slår dem i. När koden är korrekt, knappsatsen ska låsa upp.
3.
Tryck på "1" eller "1 /2 "-knappen. Numret för att ange koden kan variera mellan olika tillverkare, så kolla med din bruksanvisning för att bestämma rätt nummer till tryck för att ange koden. Om du inte har bruksanvisningen, tryck på knapparna en i taget efter inresan i fabriken upplåsningskod och ange en ny kod. Om knappsatsen fortfarande använda den ursprungliga fabriken koden måste du slå inte rätt återställningsknappen.
4.
Ange en ny koden för knappsatsen. Vanligtvis knappsatser använder fyra eller fem-siffriga koder för att öppna. Skriv in den nya koden och tryck på "Reset"-knappen. Knappsatsen bör nu bemöta den nya koden som du angav. Vissa knappsatser kommer fortfarande svar på den ursprungliga fabriken kod Utöver den nya koden som du anger. Testa båda koderna för att se om knappsatsen låses upp med hjälp av båda koderna.


Relaterade artiklar


Hur skapar jag en lastbil ljudsystem?
hur du ansluter en strömkabel till ett bilbatteri
hur man installerar en Rubicon Express hiss i en 1997 Jeep Wrangler
hur du ställer in ett ljudsystem i bilen
hur man byter en radio i ett 2005 chevy banbrytande
Pontiac Grand Prix bilstereo avlägsnande
hur man bygger en billig dragracing 302 Ford Motor
hur du ändrar avgas ljudet
hur man installerar en automatisk fjärrstyrning system
hur man fixar skotrar på väg