kan du förbättra på bilen motorn från fabriken för körsträcka och prestanda?

kan du förbättra på bilen motorn från fabriken för körsträcka och prestanda?

Det enda specialbyggda bränsleekonomi bilar på jorden är inte bilar, de är motorcyklar. Allt om en bil som köpts representerar någon form av kompromiss, så det finns alltid utrymme för förbättringar om du är villig att göra några eftergifter i kontanter och /eller bekvämlighet

effektiviseringar

Alla motorer har några design funktion eller tillbehör som orsakar en förlust av hästkrafter, alias "tjuvanliggning. "Hästkrafter förlorade mot tjuvanliggning motsvarar det bränsle men inte omvandlas till rörelse framåt. Du kan minska tjuvanliggning genom att installera underdrive remskivor (som bromsar tillbehör ned för att minska hästkrafter oavgjort), ett byte till en hal syntetisk olja för att minska lagerfriktion och ersätter intag tarmkanalen med högt flöde kall luft induktion setup.

Avgassystem

I allmänhet bryr bilföretag inte hur effektiv din avgaserna så länge det är rent, tyst och erbjuder inte så mycket begränsning. En eftermarknad avgassystem kommer att göra din bil starkare (som kan vara ett bra eller dåligt), men kommer nästan alltid nettovinster i kraft och bränsleekonomi.

Andra ändringar

Installera aluminium, heads högeffektiv cylinder (som Chevrolets Vortec eller Ford GT40-P enheter) och beläggning kolven toppar, förbränningskammare tak och insidan av dina portar med isoleringsmaterial keramiskt pulver päls kommer att bygga styrka och tillåter dig att köra mycket högre kompression utan rädsla för detonation. Ökad kompression är bra för hästkrafter och bränsleekonomi, öka din komprimering 8:01 till 11:01 ska vara bra för om en 9,2 procentig ökning av hästkrafter och därefter bränsleekonomi.


Relaterade artiklar


grunderna i lowrider hydraulik
Gratis instruktioner att omprogrammera en avstängd fjärrstyrning fjärrkontroll
vmax avgassystem tips
hur man bifoga en pensel vakt på framsidan av en lastbil
nyttan av en Springer front
hur du ansluter hella 500 ljus
toyota tundra avgassystem tips
Hur ändrar jag det platser på en 1983 BMW?
Hur gör jag design trä inredningar för arbetsfordon?
Hur tar jag bort en Stickat CD från en Kia Sportage?