Toyota Camry högtalare avlägsnande

Toyota Camry högtalare avlägsnande

En Toyota Camry har fyra till åtta högtalare, beroende på bilens årsmodell. Alla modeller har en talare i varje dörr och två i den bakre däck. Nyare modeller har två i instrumentbrädan. Alla högtalare är anslutna till stereon, men anslutningen som driver högtalarna i bakre delen av bilen. Du behöver några grundläggande verktyg och omkring en timme för en Toyota Camry högtalare avlägsnande

Du behöver:. .
Skruvmejsel
Avbitartång.


1.
Koppla bort "positiva" batterianslutning genom att lossa skruven säkra klämma till kontakten. Dra kabeln från kontakten.
2.
Öppna Camry snabel och ta bort skruvarna från sidorna av högtalarna som är monterade på taket av stammen.

3.
Dra stammen högtalarna av stammen tak och kapa kabeln närmast metalltråd kontakten med avbitare. Upprepa med den andra stammen högtalaren. När trådarna skärs, dra kablarna ifrån varandra och låt dem inte röra.
4.
Öppna en av bakdörrarna och ta bort skruvarna som håller fast plast dörrpanelen i dörrkarmen. Skruvarna kommer att vara runt kanten på panelen där dörrkarmen möter panelen. Dra panelen bort av dörrkarmen nog att utsätta dörren högtalaren.
5.
Ta bort skruvarna som håller fast högtalaren till dörrkarmen och kapa trådarna som du gjorde för trunk högtalare. Dra talaren på dörrkarmen och ställ den åt sidan. Upprepa tills högtalarna har tagits bort från alla dörrar.
6.
Placera skruvmejseln mellan talaren locket och instrumentpanelen, om du har en nyare modell Camry. Försiktigt bända talaren locket på högtalaren. Flytta skruvmejsel runt kanten på högtalaren långsamt när du försöker bända och se till att du inte skadar höljet. Dra av locket på högtalaren, ta bort skruvarna och kapa trådarna.


Relaterade artiklar


hur du tar bort radio i en Nissan Quest
hur man täcker en låda auto högtalare
hur man bygger en 400 hus chevy small block 350
hur man installerar en stereo pekskärm i bilen
hur man installerar ledde underglow belysning
yamaha väg star fender tips
Hur tar jag bort en 1997 F-150 stereo?
DIY: installera en förstärkare i en Mazda 5
hur man täcker en pickup
hur man målar lågor på bilar