Pontiac Grand Prix bilstereo avlägsnande

Pontiac Grand Prix bilstereo avlägsnande

Ägare av Pontiac Grand Prix kommer måste till slut ta bort deras fabrik stereo för reparation eller utbyte. Lägga till en eftermarknad stereo extern komponent är en annan anledning kan man kräver avlägsnande av beståndet huvudenheten. Du kan anlita tjänster av en professionell stereo tekniker för att ta bort ditt lager däck eller så kan du göra det själv på under 30 minuter för en bråkdel av kostnaden
1.
Lyft huven och lossa bulten som håller den negativa batterikabeln till batteriet terminalen med nyckeln. Lyft upp batteriet kabeln från plint och ställ den åt sidan. Flytta till det inre av Pontiac.
2.
Bänd klippet på baksidan kanten av växelväljaren spaken låda från mittkonsolen med trim-panel borttagningsverktyget eller tång. Ta bort mittkonsolen panel för hand.
3.
Bort båda av bult i botten av stereo /klimat kontrollpanel med uttaget och spärrfunktion. Ta tag i toppen av kåpa som omger stereon och klimatet kontroller och dra bort den från Pontiac instrumentbräda.
4.
Ta bort de två skruvarna skruvar i sidorna av stereo fäste med sockel och spärrfunktion. Skjut stereo från stereo montering dockan och koppla bort stereo ledningar från uttagen på baksidan av stereon. Koppla ur antennkabeln från FM-antennen uttaget på stereon enhetens baksida för att slutföra borttagningen.

Tips och varningar


 • Lämna negativa batterikabeln bortkopplad från batteriet om du tänker installera om stereon eller installera en ny enhet innan du använder fordonet. Om du behöver för att driva fordonet, eller de system som kräver el, placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka till den negativa batteripolen och dra åt bulten på klämman första.


 • Relaterade artiklar


  hur man installerar en auto vent skugga
  Hur ansluter jag en BlackBerry till en bilstereo?
  auto pin striping idéer
  OnStar: hur stänga av den
  vad är en trans broms överföring?
  Skillnaden mellan metallic & Pearl billack
  Hur lägger jag till en förstärkare till fabriken cd-spelare i en 2003 honda?
  hur man programmerar en fjärrstyrning i en 96 Nissan Sentra
  florida lagar om neons
  firebird avgassystem tips