Hur gör jag design trä inredningar för arbetsfordon?

Hur gör jag design trä inredningar för arbetsfordon?

Nyttan av ett verk van är oöverträffad för entreprenörer och leverantörer runt om i landet. Den rymliga interiören av ett verk van möjliggör lagring av flera verktyg och förnödenheter, men ibland är det nödvändigt att ha mer än bara tomma rymden. Göra egna hyllor och rack lagring ger dig möjlighet att organisera dina verktyg och förnödenheter och hålla ordning på allt, optimera din tid eftersom du kan ägna mer tid åt att arbeta och mindre tid med att undra var saker är inne i van

Du behöver:
Sirius antenn.
Plast spackelspade.
Tvättsprit.


1.
Avgöra vilka typer av verktyg eller material du vill drag om insidan av din bil. Förstå att den typ av arbete som du gör kommer att diktera den exakta typen av hyllor du bygga på grund av vikt, storlek och balans av belastningen. Inse att metallarbetare, till exempel, kommer att kräva utrymme för en svetsare och generator, medan en bricka installatör behöver utrymme inte bara för hans handverktyg såsom raka kanter, nivåer och mursleven, men också en bricka våt såg.
2.
Titta in alternativet att installera en van liner innan du installerar några trä hyllor. Hitta Kits van linern på en mängd olika leverantörer och välja mellan skikt liners och poly liners, beroende om du vill trä foder eller plast foder. Förstå att fodret är valfritt, men det hjälper dig att minimera eventuella skador på insidan av din van på grund av rörligheten över tid och allmänt slitage.
3.
Titta i träslag du kan använda för hyllor. Förstå att lätta föremål, såsom allmän handverktyg såsom hammare, skiftnycklar och nivåer endast kommer att kräva plywood med en minimal mängd av stöd under. Inse att förvaring av tyngre poster, såsom slipmaskiner, borrmaskiner och andra typer av motordrivna verktyg kommer att kräva adekvat stöd i form av vinkeljärn hängslen som utgör omkretsen på hyllor i trä passar in i ramen. Utnyttja behandlat virke för optimalt resultat.
4.
Var uppmärksam på bredden av ett material eller hyllor du planerar att installera i bilen, eftersom du inte vill att dina skruvar för att penetrera den yttre av van. Balans är nyckeln, om du har en massa tung utrustning du kommer att vilja bygga ett lämpligt hyllsystem på vardera sidan om van att balansera lasten, eller sätta dina tyngre hyllorna upp på framsidan av bilen och hålla lättare föremål på sidan . Du bör lämna tillräckligt med utrymme i mitten av van att rymma en pall om du planerar att plocka upp varor i din bil, annars kan du lämna så bred eller smal av en promenad utrymme som krävs av din handel
.


Relaterade artiklar


Hur gör jag programmera en fjärrkontroll för en 1997 Buick anpassade?
hur man byter Boston Acoustic-högtalare i ett 2007 Chrysler Sebring
hur du ansluter en strömkabel till ett bilbatteri
hur man byter Extraljus med gula lampor dimljus
hur du ansluter den alpina stereo CDE-7872
hur man tar hand om din Sirius radio
hur man kan anpassa slapper barer
kan jag koppla en Zune till en JVC KD-ar770 bilstereo?
hur man programmerar knapparna ford tändning
prestandaförbättringar som förbättrar gas körsträcka