Ford F150 stereo installation

Ford F150 stereo installation

Ford F-150, som de flesta Ford, sysselsätter Mercury, Lincoln och Mazda fordon, ett system för att ta bort enheten fabriken stereo som kräver specialiserad utvinning verktyg. Ford DIN bort nycklarna är tillgängliga via generalagenten samt eftermarknad bilstereo återförsäljare. När beståndet stereo tas bort, kan du be om hjälp från en bilstereo specialist för att installera din nya stereo, eller så kan du göra det själv

Du behöver:.
10mm skiftnyckel
. Ford DIN bort nycklar.
Kabelstam adapter.
Frontplatta adapter.


1.
Lyft Fords huva och koppla den negativa batterikabeln från batteriet med nyckeln. Ställ kabeln åt sidan och flytta till insidan av lastbilen.
2.
Skjut de två stiften i varje DIN borttagningsverktyg i hålen i vardera änden av beståndet stereo ansikte. Tryck på knapparna i hålen tills de låses på plats.
3.
Dra passiv på tangenterna samtidigt som du drar stereo från bilens stereo montering docka. Koppla stereo ledningarna från baksidan av enheten och dra ur antennkabeln.
4.
Skjut frontpanelen adaptern till den tomma stereo dockan och dra stereo kablage och antenn kabel från baksidan av dockningsstationen på framsidan av instrumentbrädan. Anslut stereo ledningar i kabelnätet adaptern leder.
5.
Anslut kabelstammen kontakter adapter leda till uttagen på baksidan av den nya stereon. Anslut antennkabeln till FM-antenningång på baksidan av den nya enheten. Skjut stereo i fronten adaptern tills den låses på plats i F-150's dashboard. Återgå till batteriet.
6.
Placera batteriet tillbaka kabeln på batteriet terminalen. Dra kabeln till terminalen med nyckeln. Stäng Fords huva.


Relaterade artiklar


instruktioner för drop bojor
hur man installerar en bil kraftsystem tråd
hur man väljer bra auto färg
hur man målar hjulen svart
hur man programmerar en 1998 sierra fjärrstyrning
Hur skapar jag en drift-specifik bil?
hur man installerar en CD-spelare i en 1996 Integra
canadian Färgtoning lagar
hur säkert turbo ladda en bil utan att döda motorn
Hur förbättrar jag en 1982 corvette’s bakfjädring?