hur man tar betalt en bilstereo kondensator

hur man tar betalt en bilstereo kondensator

Bilstereo kondensatorer används tillsammans med bilstereo förstärkare. Kondensatorn är installerat i kraftledning som leder till förstärkaren från bilens batteri, och det har en effekt kostnad som kommer snabbt ansvarsfrihet för förstärkaren när bilens elektriska system inte kan hänga med kraftbehov förstärkaren. Detta jämnar ut krafttillförsel till förstärkaren, vilket resulterar i bättre ljudkvalitet. När du installerar en kondensator, måste du ladda den efter den initiala installationen. Detta är ett arbete som det genomsnittliga gör-det-självare kan göra efter att han installerat kondensatorn

Du behöver:.
1K ohms motstånd
. Krokodilklämmor.
Voltmeter.


1.
Öppna säkringshållaren i kraftledning ansluten till batteriet, vrida isär ändarna på säkringen fallet. Dra ut säkringen ur hållaren. Fäst leder i ändarna på en 1K ohm motstånd till metallflikarna på insidan av säkringshållaren så att motståndet är att fungera som brygga som tillåter strömmen från batteriet till flödet genom den.
2.
Fäst klippen på en voltmeter direkt till terminalerna på kondensatorn. Anslut den röda klämman till den positiva (+) pol och svart klämman till den negativa (-) terminal. Sätt på voltmetern vidare.
3.
Övervaka voltmeter. När behandlingen når 12 volt likström, häkta av voltmeter. Klipp av motstånd från säkringshållaren, och sedan byt säkring.


Relaterade artiklar


hur man gör bilens högtalare starkare på en bandspelare
Hur anpassar jag en Mustang GT?
gör det själv fjärrstart med fjärrstyrning
jämförelse mellan bilar och motorcyklar
hur du tar bort 1998 ford explorer radio
hur man installerar en bakre nedre stag bar på en CRX
Gratis instruktioner att omprogrammera en avstängd fjärrstyrning fjärrkontroll
hur du ansluter en iPod till en Clarion vrx775vd
hur man installerar en cd-spelare utan sele
DIY planer för en van-top godstrafik