hur man byter en 2000 stereo honda

hur man byter en 2000 stereo honda

Standarden stereoanläggning i 2000 Honda Accord är en AM /FM radio med inbyggt single-skivors CD-spelare. Accord ägare som vill byta sina lager stereo för en eftermarknad enhet kan anlita tjänster av en professionell eller ersätta enheten själva. Ett alternativ är en single-DIN eftermarknaden däck med nödvändiga adaptrar. Även om du har lite tidigare bilstereo erfarenhet, kan du ha en ny stereo installerad i din Honda Accord på under 30 minuter

Du behöver:. .
10-mm hylsnyckel
Kåpa borttagningsverktyget.
Stjärnskruvmejsel.
Frontplatta adapter.
Kabelstam adaptern.


1.
Drag huvan frigöringsspaken under instrumentbrädan på förarsidan av Accord. Flytta på framsidan av bilen och öppna motorhuven. Lossa bulten som håller den negativa (svarta) kabeln till den negativa batteripolen med nyckeln. Lyft kabeln från terminalen och ställ den åt sidan. Flytta till insidan av Honda.
2.
Skjut kåpa demonteringsverktyget i veck på toppen av instrumentbrädan klockan bostäder. Bänd panelen från instrumentbrädan och koppla loss kablarna från baksidan av klockan. Ta bort skruven på baksidan av öppningen i instrumentbrädan med en stjärnskruvmejsel.
3.
Bort de två skruvarna längst ned på den kåpa som omger stereon och klimat kontroller med skruvmejseln. Ta ned på panelen och dra bort den från instrumentpanelen. Ta bort de fyra skruvarna i hörnen av stereo fästet med skruvmejseln. Skjut fabriken stereo från stereo dockan och koppla bort stereo kablage och antenn kabeln från enhetens baksida.
4.
Skjut frontpanelen adaptern i stereon dockan. Dra stereo kablage och antenn kabeln genom till framsidan av instrumentbrädan. Anslut stereo kablage kontakter i kabelnätet adaptern leder.
5.
Anslut adaptern kabelnätet leder i rätt uttag på baksidan av den nya stereon. Anslut antennkabeln till FM-antennuttaget på den nya chefen enhetens baksida. Skjut stereo i fronten adaptern tills den låses på plats.
6.
Placera frontpanel tillbaka över stereon och kontrollerat klimat. Byt de två skruvarna längst ned på panelen och enda skruv i klockan öppningen. Anslut elledningarna kontakten från klockan öppning på baksidan av klockan och ersätta den i instrumentbrädan. Tryck ordentligt på klockan församling att knäppa den på plats igen.
7.
Tillbaka minuskabeln på den negativa batteripolen. Dra kabelns klämma till terminalen med nyckeln. Stäng Accords huva.


Relaterade artiklar


Hur gör jag programmera en fjärrkontroll för en 1997 Buick anpassade?
Cadillac nyckellösa fjärrprogrammering instruktioner
Audi nyckellösa fjärrprogrammering instruktioner
hur man sprayfärg en bil panel
Hur gör jag cyklar på ett takräcke eller pakethållare på en Honda S2000?
Hur ofta bör jag byta hjullager på en Harley-Davidson?
2-vägs vs 3-vägs bilhögtalare
hur kan man få torsionsstavar för en GMC
hur du installerar en radio i en 2008 Dodge Ram
hur man hittar den blå bokförda värdet av motorcyklar