hur man tråd automatisk förstärkare

hur man tråd automatisk förstärkare

Auto förstärkare är livskraftiga resurser för de som söker ett mer kraftfullt system bilstereo. Förstärkaren tar signalen lager stereo och det ökar till en nivå som gör att högtalarna att producera mer volym och en tydligare ljud. Se till att utgången på din nya förstärkare är inom ett godtagbart intervall för bilens högtalare. Du kan välja att ha en professionell bilstereo tekniker installera din nya förstärkare, eller så kan du göra det själv och spara kostnaden för arbetskraft

Du behöver:.
Skiftnyckel.
Amp kabelsats.
Kabelstam adapter.
Högtalarkabel.
Borrmaskin (om nödvändigt).
Gummiskyddet (om nödvändigt).


1.
Höj fordonets huva. Lossa skruvarna för varje batterikablarna med en skiftnyckel. Lyft negativa batterikabeln klämma avstånd från den negativa batteripolen och ställ den åt sidan. Lyft det positiva batterikabeln klämma ur den positiva batteripolen och placera ringen terminalen från förstärkaren kabelsats till den positiva batteripolen. Byt den positiva batterikabeln klämma på den positiva batteripolen över ringen terminalen. Dra åt bulten för den positiva batterikabeln klämma med skiftnyckel, säkra kabeln och ringen terminalen till batteriuttaget.
2.
Anslut nätkabeln som medföljer förstärkaren kabelsats in i ringen terminalen. Ta ut säkringen ur säkringshållaren på ringen terminalen. Dra nätkabeln genom brandväggen. Använd en borr för att skapa en väg från motorutrymmet på insidan av fordonet om det inte finns en redan etablerad öppning. Placera en gummiskyddet i nytt hål för att skydda kabeln.
3.
Hänvisa till en reparationshandbok som är specifik för din bil modell-år för att ta bort lager stereo från instrumentpanelen stereo montering docka . Dra ur stereon ledningar kontakterna från baksidan av stereoanläggning. Anslut stereo ledningar kontakter till kabelnätet adaptern. Sätt i adaptern kabelnätet leder till motsvarande uttag på baksidan av beståndet stereo. Anslut patchkablar i motsvarande kabelnät adapter leder. Se tillverkarens instruktioner för kabelnätet adapter för korrekt anslutning platser. Feed plåstret kablarna genom baksidan av stereon dockan på golvet bakom instrumentbrädan på passagerarsidan av bilen.
4.
Lägg lagningsstycket kablar längs passagerarsidan av fordonet till platsen som utsetts för förstärkaren montering. Lägg strömkabeln från förarsidan fotutrymmet till AMP plats. Anslut strömkabeln till ineffekt på förstärkaren. Anslut patchkablar in signalen ingången på förstärkaren. Se kopplingsschema på förstärkaren för den specifika platsen för insatsvaror och avsättning.
5.
Anslut en jordkabel från jordpunkten på förstärkaren till en skruv eller bult inte längre än 20 inches från förstärkaren. Varje bult är anslutna till fordonets chassi kommer att fungera som ett effektivt marken . .
6.
Anslut högtalarkabeln till högtalarutgångarna på förstärkaren. Dra högtalarkabeln till högtalarna som du valde att ta emot signalen förstärkare stereo. Ta bort högtalarna från deras fästen och koppla bort högtalarkabeln från baksidan av varje högtalare. Anslut högtalarkabeln från förstärkaren till högtalaren och sätt in den i högtalarens. Se reparationshandbok för specifika instruktioner om hur du tar bort högtalarna.
7.
Byt ut negativa batterikabeln klämma på den negativa batteripolen och dra åt kabeln bulten med nyckeln. Skjut säkring tillbaka in i ringen terminalens säkringshållare. Stäng huven.


Relaterade artiklar


hur du tar bort en Alpine CDA-7840 bilstereo
hur du ansluter en iPod till en Sony CDX-GT620U
den bästa vinterdäck till tundran
hur man installerar Sirius radio i ett 2002 ford explorer
hur man kabeln till två ledare ledde rinnande ljus
instruktioner för hur man installerar en MTX förstärkare
radialdäck: de olika typerna
hur du lägger hästkrafter till din 91 Camaro Z28
hur du ansluter din bil förstärkare till batteriet
hur man installerar en CD-spelare i en 1996 Integra