hur du monterar bilder i taket på din bil

hur du monterar bilder i taket på din bil

Om du är en person som gillar att lägga till en personlig stil på varje bit av din bostad, kan din bil bli lite av en utmaning. Det begränsade utrymmet och placeringen av fönstren gör det svårt att korrekt anpassa insidan av ditt fordon. Lyckligtvis är taket i bilen mestadels värdelös utrymme. Detta utrymme ger dig en hel duk kan du arbeta med när det gäller anpassning av ditt fordon. Stället för att dra i taket, men anser hängde några bilder för att få en egen touch.

Du behöver:
Klädsel nubb
. Foton.


1.
Undersök ditt tak för att avgöra var du vill hänga bilderna. Du bör placera dem där du och dina passagerare kan njuta av dem, men inte på en plats som kommer att distrahera dig när du kör bil.
2.
Köpa några subtila klädsel nubb. Dessa stift kommer att säkra dina foton till taket, men du inte vill ha dem alltför dekorativa och så stora att de faktiskt överskuggar dina bilder.
3.
Be en vän att hålla varje bild mot den del av taket där du kommer att hänga. Du behöver händerna fria att bifoga bilden till taket på fordonet.
4.
Pin bilden till taket tyg med stoppning stift. Skjut stiften i bilden i varje hörn. Sätt i stiften sakta men bestämt för att undvika skrynkling fotot.


Relaterade artiklar


lagar om beadlocks
ska jag få en bärbar gps eller en inbyggd i en bil?
bruksanvisningar för en Kenwood KDC-3024 bilradion
hur man ansluter en eftermarknad förstärkare till en Chrysler oändlighet stereo
hur du lägger till aux till en cd-spelare
Hur gör jag programmerar om en 1999 Pontiac Grand Am bil fjärrkontroll?
vad är syftet med en bil spoiler?
Hur avgör jag vilken motor swap kommer att arbeta i vilken bil?
Hur konvertera gasbilar till elektriska
hur du tar bort ett lager stereo från ett 2007 linkcoln Mark LT