diy auto färgton

diy auto färgton

Oavsett om du toning bilens fönster för att avleda värme och solljus eller helt enkelt lägga lite privatliv på din bil, kommer en gör-det-själv nyans jobb vara mycket billigare än ett professionellt jobb. Även professionella toning företag har verktyg och en rationaliserad strategi för arbetet, eventuella bilägaren som är noggrann, medveten och samvetsgranna om hans hantverk kan få en proffsig nyans jobb i sitt garage på en eftermiddag

Du behöver:
Baby schampo.
Destillerat vatten.
Sprayflaska.
Sämskskinn.
Butcher papper.
Penna.
Brukskniv.
Toning film.
Teflon "hårda kort".
Värmepistol.


1.
Blanda 1 tsk. baby schampo per liter destillerat vatten till en rengöringslösning och rengör insidan av bilens fönster. Torka fönstren med sämskskinn eller av andra luddfri trasa.
2.
Bort den bakre bromsljuset och avtagbar packningar fönster runt utbyggnaden Windows.
3.
ståndpunkt slaktare papper mot det inre av fönstret, spola med den nedre kanten, och spåra de skjutbara fönster "kanterna med en blyertspenna. Klipp ut denna form med en brukskniv. Upprepa detta mönster för skapande process för alla fyra sidorutor.
4.
Klipp toning film för att passa de mönster som skapats i föregående steg.
5.

Wet insidan av ett enda fönster med vanligt destillerat vatten. Roll detta fönster ner så att du har minst en fyra-tums klyftan mellan toppen av glas och fönsterkarmen.
6.
Skala av stöd från färgton film och spreja film med vatten. Placera kanten i jämnhöjd med den övre kanten av glaset. Rulla upp fönstret och passar resten av brytning film mot fönstret. Skjut filmen runt medan det fortfarande blött att sätta in, och sylt filmen under packningen längst ner i fönstret.
7.
Seal filmen på fönstret med hjälp av en svårt kortet till gummiskrapa vattnet ut från mellan filmen och glaset. Sugskrapa den övre kanten först, rakel sedan rakt ner i mitten av fönstret. Arbetet utåt därifrån, ta bort alla bubblor och vatten från mellan filmen och fönstret.
8.
Slutför försluta brytning filmen med en värmepistol.
9.
Upprepa steg 5 till 8 för kvarvarande sidorutor. Byt väder packningar i dörrkarmar.
10.
Rengör bakrutan och spraya ned sin interiör med destillerat vatten. Eftersom bakrutan är konkav på insidan som du färgton, gör en mall med platt-plan papper inte fungerar mycket bra utan att sträcka det. Rymma att kurvan genom att skära tre eller fyra ark att placera i bakrutan, som gör filmen för att passa kurvan bättre. Skala uppbackning från färgning ark och montera ark filmen i bakrutan. Rikta in sömmarna på en avfrostning tråd att göra dem mindre märkbar.
11.
Klipp bort överflödigt film från runt kanterna med mattkniv.
12.

Seal filmen till bakrutan med en hård kort, spackel fukt och bubblor från mitten och utåt. Avsluta tätning jobbet med en värmepistol.

Tips och varningar


 • Forskning din statens lagar om fönster nyanser så att du inte färgton dina fönster för mörkt för förordningar .


 • Relaterade artiklar


  hur man installerar motorvägen barer på motorcyklar
  hur man programmerar en Keyless fjärrkontrollen under en Isuzu
  Hur gör jag program en universell visir garageportöppnare för en F-150?
  släpvagn krängningshämmare installation
  hur man gör en bil plåt täcker
  bilrutan nyanser idéer
  hur fartyget fälgar och däck
  hur man programmerar ett prestigefyllt bil fjärrkontroll
  hur du kan få subs i en bil
  hur man installerar en eftermarknad cd-spelare i en 96 audi a4