hur man byter högtalarna på en 2005 Kia Spectra

hur man byter högtalarna på en 2005 Kia Spectra

I 2005 års Kia Spectra har sex högtalarna installeras på insidan: två sex av åtta högtalare på fram-och bakdörr två sex av nio högtalare på akterdäck. Plasten dörrpaneler kommer att behöva avlägsnas från dörrkarmar att passera dörren högtalarna, och få tillgång till akterdäck högtalaren, måste du gå igenom stammen. Du kommer att behöva lite när det gäller verktyg och cirka 30 minuter att byta alla sex högtalare

Du behöver:. .
Skruvmejsel
Ersättning högtalarna.


1.
Öppna dörren förarsidan och ta bort skruvarna från runt kanten på dörren där panelen möter dörrkarmen med skruvmejseln. Dra dörrpanelen utanför dörren för att exponera högtalaren.
2.
Ta kabelstammen från anslutningarna på baksidan genom att dra i sele med handen. Ta bort skruvarna som håller fast högtalaren till dörren med skruvmejsel. Dra talaren av dörren.
3.
Placera den nya högtalaren på dörr. Sätt tillbaka och dra åt skruvarna för att säkra talaren till dörren. Anslut kablaget till kontakterna på nya högtalare. Upprepa för de övriga tre dörrar högtalare.
4.
Öppna bagageluckan och koppla bort kablaget från bakre däck högtalarna på samma sätt som du gjorde för dörren högtalarna. Ta bort skruvarna som håller fast högtalarna till stammen ramen med skruvmejsel och dra högtalarna bort av stammen ramen.
5.
Placera nya högtalare på stammen ramen. Sätt tillbaka och dra åt fästskruvarna. Anslut kablaget till de nya högtalarna och nära stammen.


Relaterade artiklar


hur du installerar en radio i ett 1990 Geo Prizm
Lägga till en transponder nyckel till en F-150
kanada Färgtoning lag
gjutna vs smidda kolvar båt
diy: bedliners
hur man byter stereo i 1988-1994 gmcs
Hur ändrar jag tiden på en Pioneer DEH-1500 bilradion?
hur du ansluter hella 500 ljus
Hur kan jag lägga till fler hästkrafter i min 2005 mustang?
Hur ansluter jag en BlackBerry till en bilstereo?