hur man återställer fjärrstyrning i en 2005 F250

hur man återställer fjärrstyrning i en 2005 F250

Keyless entry fjärrkontroller och system är vanliga på bilar runt om i världen, och F250 är bland de Ford lastbilar som innehåller det här populära tekniken. Keyless fjärrkontroller kan programmeras en gång givarna är monterade i bilen genom generalagenten eller fordonsindustrin lagra och programmering kan göras hemma. Fjärrprogrammering på din F250 kan göras med så många som fyra fjärrkontroller på bara några minuter
1.
Sätt din startnyckeln i tändningen.
2.
Vrid nyckeln i tändningslåset från "Off "position som du startade med" Run "-läge, två klick till höger. Cykla nyckeln från "Off" till "Run" åtta gånger i snabb följd, slutföra cykler i ca 10 sekunder.
3.
Tryck på valfri knapp på fjärrkontrollen som du vill programmera inom 20 sekunder av att fullborda den föregående steg. Dörren låses bör ringklockan efter att ha tryckt på knappen för att indikera att fjärrkontrollen är programmerad.
4.
Upprepa steg 3 för varje fjärrkontroll du vill programmera, för så många som fyra fjärrkontroller. Se till att göra det inom 20 sekunder av den tidigare fjärrkontrollen och vänta på låsen till ljud varje gång.


Relaterade artiklar


om BMW motorcyklar
hur man programmerar en avlägsen post för en satsning
hur till vända upp öka på en 1.8t
hur man gör en partiell höjdpunkt hår folie
hur man programmerar Buick elektroniska nycklar
hur du uppdaterar bil grafik
turbo golf komponenter
Hur använder jag mp3 delen av mitt Jensen mp3310 bilstereo?
hur man hittar en fabrik subwoofer i en 2004 Saturn Vue
Hur ändrar jag tiden på en Pioneer DEH-1500 bilradion?