hur till vända upp öka på en 1.8t

hur till vända upp öka på en 1.8t

Volkswagen 1. 8T turboladdade fyrcylindriga motorn har kallats den tyska motsvarigheten till Mitsubishi legendariska 4G63-och av goda skäl. Den 1. 8T har en oerhört stark block och roterande utrustning är kapabla att göra 1000 + hästkrafter på ras gas och dess enkla ändringar har få konkurrenter på marknaden idag. Ett sätt att öka 1. 8T 's boost är att ersätta "N75", vilket är en justerbar ventil som sitter infogad mellan turboladdaren wastegate och öka sensor linje, och använder dator input för att begränsa trycket i laddtryck linjen. Uppgraderingen kommer från VW sig i form av ett bestånd ersättning "N75J" ventil som utformats för samma år Audi TT 225

Du behöver:. .
Manuell kit öka controller
N75J ventil, lager ersättning för Audi TT 225.
Full uppsättning av metriska uttag och skiftnycklar.
Kanallås tång.
3 slangklämmor, 3/8-tums.
Skruvmejsel.
Avbitartång.
Vakuum linje.


1.
Bort beståndet turbo-till-intercooler tryckrör genom att lossa klämmorna som håller fast det i silikongummi koppling på ovansidan av motorn. Skjut röret ur kontakten och lägga bort det åt sidan så att du lättare får tillgång till beståndet N75.
2.
Identifiera N75. Ventilen har en tre-vägs montering på botten, vilket har en 90-graders gummikrök och wellpapp vakuum linje ansluten till en sida och en vinklad, gjutna-gummi linje säkras med en slangklämma på den andra. Den korrugerade linje är låst i plast insugningsröret strax före flex portion. Vrid N75 att exponera den runda toppen och kabelnätet bifogade där. Koppla ur selen.
3.
Tag och ta bort slangklämman på botten av N75 där den korta delen av röret ansluts till intaget. Dra på ventilen att släppa det. Skär engångsförpackningar slangklämmor bort de andra två gummi linjer, antingen med ett par avbitare eller en hobby stil roterande verktyg. Var noga med att inte nick slangarna.
4.
Installera den nya N75J J ventil i exakt riktning som den gamla N75, med den längre av de två är vända åt sidan beslag vänd mot insugningsröret. Använd nya slangklämmor för att ersätta den icke-återanvändningsbara enheter på de två tidigare slangar. Återmontera de två slangar, ta tag i första slangklämman med tång för att släppa ut trycket och glida de sista plats i den.
5.
Skjut intercoolerröret tillbaka i gummi kontakten och Dra åt slangklämman. Sätt i stickkontakten ledningsnätet till din nya N75J ventil

tips och varningar


 • Bara en sak håller den här uppgraderingen från att vara en sann lager-för-lager byts ut; ledningsnätet ansluts till en sida på N75 och den andra sidan på N75J. Beståndet kabelnät kommer att nå, men se till att den längre sidan montering på N75J vetter mot insugningsröret.
 • N75J är inte bara värt ca u00A3 2 av Boost (cirka 25 hästkrafter på 1. 8T) över den ursprungliga N75, men dess mer sofistikerade designen kommer att bidra till att minska kompressor uppgång och hjälper motorn gå jämnare under uppsving.


 • Relaterade artiklar


  hur man installerar en kall luftintaget på en ’02 medborgerlig
  måla idéer för en utmanare
  hur man installerar nyanser bil sön
  hur du ansluter datorn MP3-ljud till bilradion
  hur du ansluter en Sony XM-d400p5 amp till radio-och subs
  Hur kan jag lägga till fler hästkrafter i min 2005 mustang?
  hur du ansluter en iPod till en Sony CDX-GT620U
  hur du tar bort en 1992 stereo Toyota Previa
  ansluter instruktioner för Hella off-road lampor
  hur man kan anpassa ekolodet strålkastare