hur man gör en solskyddsmedel kartong vindruta

hur man gör en solskyddsmedel kartong vindruta

Lämna bilen ute i solen under sommaren, även för ett par minuter, och insidan kan värma upp till över 100 grader. Sedan, när du kommer tillbaka, bränna dig händerna på ratten och stek benen på din plats. Det finns en enkel lösning som kan förhindra att din bil interiör från överhettning: Bygg en vindruta solskyddsmedel. Med några enkla material, kan du hålla din bil varm på insidan, i stället för varm

Du behöver:. .
Måttband
En gammal kartong.
Mattkniv.
Aluminiumfolie.
Silvertejp.


1.
Mäta dimensioner på vindrutan (höjd och bredd) från insidan av bilen. Skriv dimensioner ner.
2.
Skaffa en gammal kartong som är stor nog att passa in i din vindruta. Mät ut storleken på din vindruta på rutan, och klipp ut med en mattkniv. Skär lådan på ett sådant sätt att sömmen i en av veck är i centrum, så att vindrutan solkräm blir lätt att fälla ihop. På toppen mitten av urtag kartong, klippa en 3-tums-by-3-tums hack för att passa runt din backspegel.
3.
Täck ena sidan av kartong med aluminiumfolie så att den blanka sidan är synlig. Kontrollera att det finns en liten överlappning på kanterna så att du kan tejpa folien nedåt. Kör bandet längs alla kanterna av kartong så att aluminiumfolie förblir skyddat. Då, på sömmen där solskyddsmedel är vikta, köra en bit tejp längs vikningen för att förhindra att folien från att rycka i hopfällt läge.
4.
Placera vindrutan solskyddsmedel i vindrutan så att skåran skära i steg 3 är i linje med backspegeln. Sänk overhead visir på både förar-och passagerarsidan att hålla skärmen på plats.

Tips och varningar


 • Du kan göra samma sak för din bakrutan men måste ha något i bilen för att stötta skärmen upp och hålla den på plats mot fönstret.
 • Om din mattkniv är inte skarp, kan du ha en tuff tid att klippa rutan ordentligt.


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort en stereo från en 2006 F150
  hur man målar en huva scoop
  hur man byter högtalarna på en 2005 Kia Spectra
  fälgar som passar en 1991 Camry
  kanada Färgtoning lag
  hur man kan måla bakljus svart
  hästkrafter specifikationer för huvuden Edelbrock rpm på 360 la motorer
  hur man vidta åtgärder under körning för att börja se (och höra) motorcyklar
  diy rökt strålkastare
  Hur installerar jag stänkskydd på en BMW 3-serie?