hur man täcker en låda auto högtalare

hur man täcker en låda auto högtalare

Du har en högtalarlåda i bagageutrymmet i bilen, men höljet är utsatt för alla objekt som du sätter i bagageluckan. En oskyddad auto lådan är sårbar för bucklor och bryta. Och lådans skarpa kanter kan skada poster lagrade i bålen, liksom människor. Det bästa sättet att säkerställa att högtalarlådan, göra människor och föremål förvaras i bagageutrymmet inte komma till skada är att täcka rutan med auto mattor

Du behöver:. .
Högtalarbox matta
Kontakta cement.
Razor kniv.
Sax.
Måttstock.
Papper.
Penna.


1.
Mät yttermåtten på den lådan med en måttstock. Skriv ner måtten på en bit papper. Mät högtalare mattan med måttstock för att passa dimensionerna av sidorna av lådan. Använd måttstock för att göra en rak linje i blyerts över högtalaren mattan som visar var du ska skära.
2.
Avbröt talaren mattan med en sax för dimensioner för din högtalare box. Skär en halv tum utanför den uppmätta linjen att ge överskott mattor. Detta kommer att ge överlappning som du kan klippa bort senare eftersom du vill vara säker på att mattan kommer att täcka hela sidan av lådan.
3.
Applicera klister på ytan av högtalarlådan. Rita parallella linjer upp och ner i lådan ca 1 /2 cm mellanrum. Rita parallella linjer över lådan ca 1 /2 cm mellanrum för att täcka hela lådan med klister. Applicera klister på baksidan av högtalaren mattan. Match i linje med cement till linjerna på rutan så att limmet binder vid kontakt.
4.
Tryck på lådan mattan till sidan av lådan. Använd handflatan för att jämna mattan över lådan. Tryck mot ytterhörn först, sedan flyttar handflatan vågrätt över lådan. Fortsätt att trycka mattan till högtalarlådan tills den börjar sticka. Låt 15 minuter för att limmet torka.
5.
Klipp överskottet mattan från sidan av lådan med din rakhyvel kniv. Håll överskott mattan med ena handen och trycker ner kniven på överskottet mattan. Skär längs kanten av lådan för att rensa bort allt överflödigt mattan.

Tips och varningar


 • Se till att cement berör endast mattan och högtalarlådan , eftersom det kommer att binda allt det tillämpas på.


 • Relaterade artiklar


  hur kan man få torsionsstavar för en GMC
  hur du installerar en radio på en 02 Nissan Sentra
  North Carolina DMV lagar om Färgtoning
  Hur gör jag en Altima snabbare?
  installation av satellit-radio
  sätt att öka hästkrafter på en Silverado 1500
  vad är skillnaden mellan en kompressor & en turbo?
  hur du kör två talare från en förstärkare
  hur man återställer fjärrstyrning i en 2005 F250
  hur mycket ska det kosta att måla en motorcykel?