hur man installerar en CD-spelare i en S500

hur man installerar en CD-spelare i en S500

Mercedes-Benz S500 är utrustad med den mest kapabla och kraftfulla stereo som erbjuds av Mercedes. S500 ägarna som vill ersätta en felaktig enhet eller uppgradera till en eftermarknad CD-spelare kan göra det i väl under en timme. Köpa Mercedes DIN bort nycklarna för att ta bort fabriken stereo. Installera CD-spelaren kommer att kräva hjälp av en anläggning ärm eller eftermarknaden stereo monteringssats. Använd en adapter kabelnät för att överbrygga klyftan ledningar sekvens som kan finnas mellan din S500 och din nya CD-spelare.

Du behöver:
Justerbar skiftnyckel
. Mercedes DIN bort nycklar.
Kabelstam adapter.
Mercedes eftermarknaden stereoadapter.


1.
Lyft huven på Mercedes för att komma åt batteripolerna. Lossa bulten som håller fast den negativa kabeln till den negativa batteripolen med en skiftnyckel eller tång. Ta bort kabeln från batteriet för att undvika kortslutning av S500 elsystem under installationen.
2.
Skjut de två platta Mercedes stereo avlägsnande nycklar (även kallad DIN demonteringsnycklarna) i spalterna på nedre hörn av fabriken radion. Tryck varje verktyg i öppningarna tills de låses på plats.
3.
Placera dina fingrar i öglor i ändarna av respektive nyckel och dra utåt. Bibehålla spänningen på knapparna och samtidigt dra fabriksenhet från instrumentbrädan stereo dockan.
4.
Koppla ledningarna kontakterna ansluten till uttag på radions baksida. Koppla ur antennkabeln från baksidan av enheten.
5.
Skjut eftermarknaden stereoadapter eller installation ärm i den tomma stereo montering docka. Placera en platt skruvmejsel under metallflikarna inne i hylsan och böja dem utåt för att säkra hylsan i dockan. Dra stereo kablage och antenn kabel från baksidan av dockningsstationen på framsidan av Mercedes instrumentbrädan.
6.
Anslut stereo ledningar till kabelnätet adaptern. Anslut båda kablarna kontakter i lämpliga leder för adaptern.
7.
Anslut kabelstammen kontakter adapter leda till motsvarande uttag på baksidan av den nya CD-spelaren. Anslut antennkabeln till FM-antenningång på baksidan av den nya enheten.
8.
Skjut cd in i hylsan (innanför bilens stereo docka) tills det låses fast . Återgå till S500: s motorrummet.
9.
Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka runt den negativa batterikabeln post. Dra åt klämman till posten med hjälp av skiftnyckel. Stäng huven.


Relaterade artiklar


pionjär bilradion
PT Cruiser: stereo borttagning
hur man programmerar en avlägsen garageportöppnare på en 2002 Dodge Stratus
hur man sätter lim ränder på en bil
Hur ställer jag klockan på en eftermarknad jvc stereo?
hur man skapar en BMW iPod-spellistor
Vad är offset fälgar?
hur man installerar en musikalisk bil horn
hur du ansluter kablarna till blinkers på trailer
Hur installerar jag en förstärkare till ett 2007 Honda Civic huvudenhet?