Hur ställer jag klockan på en eftermarknad jvc stereo?

Hur ställer jag klockan på en eftermarknad jvc stereo?

JVC, även känd som Victor Company of Japan, är ett japanskt elektronikföretag som grundades i Yokohama, Japan 1927. JVC producerar ett antal populära hemelektronik, bland annat TV-apparater, videokameror och tillbehör. JVC: s Mobile Entertainment Divisionen tillverkar även ett sortiment av eftermarknaden bilstereo och mottagare CD. Även de olika modellerna kan variera i deras funktioner är klocka setup på de flesta i stort sett samma. Ställa in klockan på din eftermarknaden JVC stereo är en enkel uppgift som kan utföras på bara några minuter.
1.
Leta reda på "Power /ATT"-knappen på nedre högra sidan av din JVC CD-receivern. Ett tryck på knappen för att sätta på stereoanläggning.
2.
Leta upp "Meny" knappen till vänster om multicontrol ratten på vänster sida av din JVC CD-receivern. Tryck och håll nere "Menu" för att få upp huvudmenyn på skärmen.
3.
Vrid multicontrol ratten för att markera "Clock" alternativet. Tryck på multicontrol ringa för att få upp klockan menyn. Vrid ratten för att markera "Ställ klockan" alternativet. Tryck på ratten igen för att göra ditt val.
4.
Vrid multicontrol ratten för att ställa in timmarna plats siffror till önskat värde. Tryck på multicontrol ratten förväg inställningen till protokollet plats. Vrid ratten för att ställa in minuterna plats siffror till önskat värde. Tryck på multicontrol ringa en gång för att spara dina ändringar.
5.
Använd multicontrol ratten för att markera och välj "24H/12H" alternativet på skärmen. Vrid ratten för att välja mellan 24-och 12-timmars tidsformat. Tryck på ratten för att göra ditt val.
6.
Tryck på "Menu" knappen för att avsluta inställningarna skärmen och återgå mottagaren till det vanliga visningsläget.

Tips och varningar


 • att avbryta demo displayen på din JVC CD-receivern, tryck på "Power /ATT"-knappen för att sätta på enheten. Vrid multicontrol ratten för att välja "Demo", följt av "Off. "
 • Du kan behöva kontakta JVC USA kundsupport om du har en mycket äldre stereo modell bil.


 • Relaterade artiklar


  Hur gör jag körsträcka öka bränsle på en ford 460 motor?
  hur du tar bort radio lavin
  pionjär radioanläggning riktningar
  hur man programmerar Keyless posten för 2000 Silverado
  hur man byter en cd-spelare i en BMW M3
  Hur ofta bör jag byta hjullager på en Harley-Davidson?
  hur man gör en glasfiber streck
  svart ljuddämpare tips
  hur du lägger till fler hästkrafter i en gasmotor
  hur man byter bakre högtalarna under 2001 medborgerlig