hur man installerar en bil kraftsystem tråd

hur man installerar en bil kraftsystem tråd

Kraftfull bilstereo system kräver stora mängder ström från batteriet för att köra förstärkare. Detta kräver en ny makt tråd som ska köras från förstärkaren till batteriet. Eftersom de flesta förstärkare är placerade i bakluckan, har kabeln ska köras från stammen, genom kupén, genom brandväggen och in i motorrummet där den ansluter till batteriet

Du behöver:
Drill.
Genomföringen.
Platt skruvmejsel.
Phillips skruvmejsel.
8-gauge Red Power tråd.
Avisoleringstänger.
Avbitartång.


1.
Skala 1 /2 av en tum av isolering bort av den röda makten wiren med Avisoleringstänger. Anslut den här änden av kabeln till den positiva strömförsörjningen för förstärkaren.
2.
Andra änden av kabeln i mellanrummet mellan bagageutrymmets golv och baksätet.

3.
Hitta kabel i mellan toppen och botten på stolen nära bältesspännen. Dra den igenom sätet och dra den över till ena sidan av sätet. Tryck ner kabeln längs sidan av sätet.
4.
Kör kabeln längst ner dörrsidan. Skjut kabeln under kanten av dörren trimma tills du kommer till brandväggen. Borra ett hål genom brandväggen. Storleken på hålet kommer att bestämmas av storleken på de använda genomföringen. Följ genomföringen installationsanvisningarna för att bestämma rätt storlek genomföringen.
5.
Sätt i genomföringen och tryck tråd genom tätning hål in i motorrummet. Dra kabeln över till batteriet och klipp av överskottet med avbitare. Skala 1 /2 av en tum av isolering av änden av kabeln och ansluta den till den positiva polen på batteriet.


Relaterade artiklar


Hur installerar jag flätade rostfritt stål linjer bromsen på ett 1968 korvett?
hur du delar vägen med motorcyklar
hur man installerar ett avgassystem på en Harley
hur du aktiverar Bluetooth i min Pontiac G8
Hur kan jag göra min ljuddämpare högre?
hur man återställer fjärrstyrning i en 2005 F250
Hur anpassar jag en Mustang GT?
hur man installerar stereoanläggningar i 1998 års Dodge Neon
nyttan av en Springer front
hur man programmerar en Keyless fjärrkontroll för gratis